İptal Edilen Xbox Akıllı Saatin Görüntüleri Sızdırıldı

Microsoft'un iptal ettiği projelerden birinin de Xbox markalı bir akıllı saat olduğu ortaya çıktı. İptal edilen Xbox markalı akıllı saatin görüntüleri internete sızdırıldı.

Microsoft, bazı açılardan zamanın önünde olmayı başarmıştı, ancak Redmond merkezli şirket doğru zamanda doğru kararlar almayı başaramadı. Microsoft'un geliştirdiği fakat pazarda yaşayacağı başarıyı ön göremediği çok fazla başarısız veya iptal edilen proje var.

Microsoft birkaç akıllı telefonu, tableti ve hatta bir akıllı saati iptal etti. Microsoft'un akıllı telefon ve tablet macerası zaten bitti, bu nedenle, giyilebilir cihazın görüntüleri çevrimiçi sızdırıldığından, Xbox akıllı saati hakkında konuşalım.

2013 yılına gelindiğinde, Microsoft'un Xbox markasını taşıyan bir akıllı saati gün yüzüne çıkarmaya planladığı söylentileri ortaya çıktı. Birkaç prototip test edildikten sonra Microsoft, projeyi rafa kaldırmaya karar verdi ancak bu tamamlanmamış ürünlerden bazıları varlığını devam ettiriyor.

Xbox marka bir akıllı saatin prototipinin resimleri ortaya çıktı ve göze çarpan ilk şey, Apple'ın orijinal Apple Watch'una garip bir şekilde benzer olmasıdır; orijinal Apple Watch, iki yıl sonra piyasaya sunulduğundan bu durum oldukça garip görünüyor.

Bu görüntüleri sızdıran kaynağa göre, Microsoft'un akıllı saati manyetik bir Surface konektörüyle geliyor. Giyilebilir cihaz 1,5 inç ekrana, 6GB dahili depolama alanına ve değiştirilebilir bilekliklere sahip olacaktı. Microsoft Xbox marka akıllı saati 2015'ten önce piyasaya sürmüş olmalıydı, ancak malesef bir çok Microsoft projesinde olduğu gibi bu asla gerçekleşmedi.

Whatsapp