iPhone'umu Bul kapatma ve açma işlemi nasıl yapılır?

Apple'dan aldığınız ürünleri çalınma ve kaybolmaya karşın koruyan iPhone'umu Bul özelliğini kapatmak yada iPhone'umu Bul özelliğini açmak için izlemeniz gereken adımlar kılavuzumuzda.

Teknoloji dünyasının bir numaralı ismi olarak karşımıza çıkan Cupertino merkezli Apple firması, akıllı telefon modellerinin kaybolmasını önlemek ve çalınmasını engellemek adına iPhone'umu Bul Özelliği ile birlikte karşımıza çıkıyor. iPhone'umu Bul Özelliği kolay bir yolla birlikte menüden kapatılıp açılabilirken, bu işlemi iki farklı yöntemle birlikte gerçekleştirebiliyorsunuz.

iPhone'umu Bul Özelliği'ni kapatmak yada açmak için yapmanız gereken yönergeleri  takip etmeniz olarak karşımıza çıkarken, bu işlemi gerçekleştirmek adına adım adım uygulamanız gerekiyor. İlk olarak sizlere telefon üzerinden iPhone'umu Bul servisini kapatma özelliğini anlatacağım.

  1. İlk olarak telefonunuzu açın ve sonrasında ayarlar bölümüne girin
  2. Daha sonra ayarlar bölümündeki en üst kısımdan ad soyadınızın yazdığı bölüme girin ve ardından iCloud bölümünden iPhone'umu Bul seçeneğine tıklayıp kapatın.
  3. Bu işlem sonrasında sizlere iCloud şifreniz sorulacak ve giriş yaptığınız taktirde kapatılacaktır.

Dilerseniz web üzerinden iPhone'umu Bul özelliğini kapatma işlemini gerçekleştirebilecekken, bu işlem içinse;

  1. www.icloud.com adresini ziyaret edip ardından iPhone'umu Bul seçeneğine tıklamamız gerekiyor.
  2. Buradan iCloud yada Apple kimliğimizle giriş işlemini gerçekleştirdikten sonra iPhone'umu Bul'dan Çıkar'ı göremiyorsanız Tüm Aygıtlar'ı tekrar tıklayın ve aygıtın yanındaki Sil düğmesini dokunun.

Açma yöntemini sadece akıllı cep telefonlarınız üzerinden gerçekleştirebilirken, kapattığınız iPhone'umu bul özelliğini yeniden açmak içinse;

  1. İlk olarak telefonunuzu açın ve sonrasında ayarlar bölümüne girin
  2. Daha sonra ayarlar bölümündeki en üst kısımdan ad soyadınızın yazdığı bölüme tıklayın ve ardından iCloud bölümünden iPhone'umu Bul seçeneğine tıklayıp açın.
Whatsapp