İPhone XS 5.8 inç ve 6.5 inç ile Apple Watch Series 4 Görselleri Sızdırıldı 

OLED ekranlı 5.8 inç ve 6.5 inçlik yeni iPhone XS ile dördüncü nesil Apple Watch'un görüntüleri internete sızdırıldı.

Cupertino merkezli teknoloji devi Apple'ın 12 Eylül'deki özel etkinliğini duyurmasından sonra, 5,8 inç ve 6,5 inçlik OLED iPhone modellerinin görüntüleri internete sızdırıldı ve bu cihazların iPhone XS olarak adlandırılması bekleniyor. Sızdırılan görüntüye göre bu iki cihazın yeni Altın renk seçeneği ile gelmesi bekleniyor. Daha önceki söylentilerdw ise tüm yeni iPhone e modellerinin çerçeveli tasarım, kaydırma tabanlı ko trol sistemine sahip Face ID ve Apple A12 yonga seti ile gelecekleri iddia ediliyordu. 

Apple Watch Series 4'ün internete sızdırılan görüntüsü ise %15 daha büyük uçtan uca minimal çerçeveli yeni ekrana sahip olacağını doğruladı. 

Yeni Apple Watch Series 4'ün ayrıca çok daha fazla detay gösterebilen yeni bir arayüzle geldiği belirtiliyor. Yeni arayüz sekiz adet farklı saat komplikasyonlarını gösteriyor. Saat ayrıca yeni bir dijital kadran ve ekstra bir tuş daha içerecek. 

Yeni iPhone XS ve Apple Watch Series 4 hakkında önümüzdeki günlerde daha fazla ayrıntısına ortaya çıkmasını bekliyoruz .

Whatsapp