İphone X'in Yeni Görüntüleri ve Videosu Canlı Duvar Kağıdı Özelliğini Ortaya Çıkardı

İphone X'in canlı duvar kağıdına sahip olacağını gösteren bir video ile birlikte yeni canlı görüntüleri ortaya çıktı.

Bir Reddit kullanıcısı iPhone X'in canlı duvar kağıdına sahip olacağını gösteren kusa bir videonun ardından telefonun gerçek hayat görüntülerini de paylaştı. Bugün paylaşılan görüntülerde, telefonun ekranında 30 Eylül tarihinde olduğu görülüyor. Bu da görüntülerin yaklaşık bir hafta önce çekildiğini gösteriyor. İlk resimde, telefonun kilit ekranı, çerçevesi, ve daha fazlasını gösteriyor. İkinci resim ana ekranı, üçüncü ve sonuncu resim ise telefonun arkasına odaklanıyor.

Bu noktada görüntülere dair birkaç şeyi belirtmek istiyoruz. Birincisi, kilit ekranının altında "Gizlilik ve Mülkiyet Hakkında" bir sorumluluk reddi var. Bu, bu telefonda iOS işletim sisteminin Apple içinde kullanılan özel bir sürümü olduğu ve bu da görüntüleri paylaşan "şanslı kişinin" bir Apple çalışanı olduğu anlamına gelebilir. Resümde gizlenen telefon seri numarası, büyük ihtimalle bir tür gizlilik sözleşmesini ihlal eden kişinin adını ortaya çıkarabilir.

Apple 27 Ekim'de iPhone X için ön sipariş kabul etmeye başlayacak. Onuncu yıldönümü iPhone X, 3 Kasım tarihinde satışa sunulacak ancak TrueDepth kamera üretimindeki sorunlar nedeni ile satışın sınırlı sayıda iPhone X modeli ile başlaması bekleniyor. Geçtiğimiz hafta, bir finansal araştırma şirketi, Apple'ın iPhone X üretimindeki verimliliğin şu an korkunç bir seviyede % 10 olduğunu iddia etmişti. Eğer doğruysa, üretilen akıllı telefonların % 90'ı Apple'ın standartlarını karşılamakta başarısız oluyor demektir.

İPhone X'in canlı duvar kağıdına sahip olacağını gösteren videoya ise buradaki Reddit sayfasından ulaşabilirsiniz. 

Whatsapp