iPhone X'e reset nasıl atılır?

Apple tarafından hazırlanan tam dokunmatik ekranlı iPhone X, iPhone XS, iPhone XS Max ve iPhone XR modellerini nasıl reset atılır, format atma işlemi nasıl gerçekleştirilir tüm bilgiler...

Home tuşunun OLED ekranlı iPhone'larda kaldırılması sebebiyle, birçok kısayol ve kullanım talimatında da değişikliğe gidildi. Gidilen değişikliklerden birisi olarak ise karşımıza artık fiziksel home tuşu bulunmaması nedeniyle iPhone X'e reset atmak olarak çıkarken, aslında bu işlemin oldukça basit ve kolay olduğunu söyleyebiliriz.

iPhone X'e format atmak için ve bilgileriniz silinmeden bu işlemi gerçekleştirmek adına sırasıyla şu adımları seyretmeniz gerekiyor;

1. Adım: Hızlı bir şekilde ses açma düğmesine basın ve ardından bırakın.

2. Adım: Ardından hızlı bir şekilde ses kısma düğmesine basın ve bırakın.

3. Adım: iPhone X'iniz yeniden başlayıncaya ve Apple Logosu görülünceye kadar sağ tarafta bulunan güç düğmesine basılı tutun.

4. Adım: iPhone X'inizin kilit ekranına gelinceye kadar birkaç saniye daha bekleyin ve artık varsa eğer ekran kilidi şifrenizi girip iPhone'unuzu kullanın.

iPhone X sıfırlama işlemini böylelikle gerçekleştirebilecekken, böylelikle telefonunuzun verilerini silmeden telefonunuza reset atmış olacaksınız. iPhone X için geçerli olan bu işlem, iPhone XS, iPhone XS Max ve iPhone XR olmak üzere tüm modellerde de geçerlidir.

Whatsapp