iPhone X satışları için, geri sayıma başlanıldı

Apple büyük bir merakla beklenilen ve çerçevesiz OLED ekran üzerinde şekillenen amiral gemisi cep telefonu iPhone X'in ön sipariş alımlarına bugün başlarken, satışları için geri sayım başladı.

Akıllı telefon üretimi ve teknoloji dünyasının en iddialı üretici isimlerinden birisi olarak karşımıza çıkan Apple firması, yeni nesil akıllı telefonu iPhone X'in ön sipariş alımlarına bugün itibariyle başlayacak. ABD saatiyle 12.01 saatinde başlanılacak olan ön siparişte öncelik iPhone Yükseltme Programı'na üye olanlara verilecekken, bu programa üye olmayanlar ile bu programın var olmadığı ülkelerde öncelik sırası değişmeyecek.


Üretim bandında büyük sıkıntılar yaşanıldığı iddia edilen iPhone X modelinin stoklarında sıkıntı yaşanılıp yaşanılmadığı hakkında halen Apple tarafından bir açıklama gerçekleştirilmezken, ancak ön sipariş sürecinde kısıtlamalar görülmesi bekleniliyor. Stoklarda var olan iPhone X'lerin sayısının oldukça düşük olduğu ve bu nedenle ön sipariş stoklarının kısa süre içerisinde tükeneceği belirtiliyor.


Bugün itibariyle 55'ten fazla ülke de boy gösterecek olan iPhone X modelinin ön siparişi, 3 Kasım 2017 Cuma günü ise bu ülkelerdeki Apple Store Mağazaları'nda satışa çıkacak. 3 Kasım 2017'de tüm ülkelerdeki Apple Store mağazaları ise yerel saat ile 08:00'da kapılarını aralayacak.
iPhone X'in ön siparişleri alınmaya başlanılacak olan tüm ülkeler ile ilk olarak iPhone X'in satışa sunulduğu 55 ülke ise şöyle;


Andorra, Avustralya, Avusturya, Bahreyn, Belçika, Bulgaristan, Kanada, Çin, Hırvatistan, Kıbrıs, Çek Cumhuriyeti, Danimarka, Estonya, Finlandiya, Fransa, Almanya, Yunanistan, Grönland, Guernsey, Hong Kong, Macaristan, İzlanda, Hindistan, Man Adası, İtalya, Japonya, Jersey Adası, Kuveyt, Letonya, Lihtenştayn, Litvanya, Lüksemburg, Malta, Meksika, Monako, Hollanda, Yeni Zelanda, Norveç, Polonya, Portekiz, Porto Riko, Katar, Romanya, Rusya, Suudi Arabistan, Singapur , Slovakya, Slovenya, İspanya, İsveç, İsviçre, Tayvan, Birleşik Arap Emirlikleri, İngiltere, ABD ve Amerika Birleşik Devletleri Virjin Adaları

Whatsapp