iPhone X ile Galaxy S9 Plus düşme testinde karşı karşıya

Akıllı telefon sektörünün en önemli iki modeli olarak karşımıza çıkan iPhone X ile Galaxy S9 Plus modelleri, düşme testinde karşı karşıya geldi.

Akıllı telefon üretiminin en önemli iki ismi olarak tanımlayabileceğimiz Apple ile Samsung'un geliştirdiği üst segment akıllı telefon modelleri dayanıklılık testinde karşı karşıya geldi. Samsung'un yeni amiral gemisi modelleri Galaxy S9 ile Galaxy S9 Plus kısa süre öncesinde global pazarda satışa çıkarken, bu cihazı satın alan EverythingApplePro isimli YouTube kanalında muhteşem bir dayanıklılık testini tüketicilerle karşılaştırıldı.

iPhone X ile Samsung Galaxy S9 Plus modellerinin karşı karşıya geldiği bu dayanıklılık testinde ilk önce her iki cihazda bel hizasından aşağıya bırakılıyor ve sırasıyla ön, arka ve yan ceplerden telefonlar düşmüş gibi test ediliyor. Her iki cihazında bu gibi bir durumda beklediğimizden daha fazla dayanıklı olduğunu söyleyebilecekken, ilk düşme testinde iPhone X'in ekranda renklerin birbirine karıştığını ve ancak ekranın kırılmadığını söylemeliyiz.

Tüm bu denemelerin ardından cep telefonları kafa izahsından aşağıya bırakılırken, durum burada biraz daha farklılık gösteriyor ve cihazların aldığı darbelerde artış gözlemleniyor. Bu durumda ise Galaxy S9 Plus'ın arka yüzündeki kasa da ciddi çatlakların ön plana çıktığı ve bu durumun daha sonra iPhone X modelinde de yaşandığı görülüyor.

Son aşamada yükseklik daha çok arttırılırken iPhone X'in arka yüzeyindeki kırıkların arttığı ve artık parçalanmaya başlandığı göze çarpıyor.

Whatsapp