İphone X için Resmi Rehber Video Yayınlandı

İphone X, yepyeni bir kullanıcı deneyimi getiriyor. İşte iPhone X ile gelen yeni özellikler, iPhone X'in kullanımını anlatan resmi tanıtım videosu.

Apple iPhone X artık ilk dalga ülkelerde olarak gösterilen 57 ülkede satışa sunulmuş durumda. Eylül ayındaki tanıtımından sonra yaklaşık olarak iki ay bekleyen tüketiciler, Apple'ın bugüne kadar ki en pahalı akıllı telefonu İPhone X'e sahip olmaya başladılar. 

Cupertino merkezli teknoloji devi, hem iPhone X'in satışa çıkışını kutlamak, hem de yeni özelliklerin nasıl kullanılacağını anlatmak için resmi youtube kanalında bir rehber video turu yayınladı. Yaklaşık olarak dört dakika uzunluğunda olan videoda, daha önceki iPhone modelleri ile karşılaştırıldığında kullanım farklılıkları gösteriliyor ve yeni iPhone X'i tanıtmayı amaçlıyor. 

https://www.youtube.com/watch?v=cJZoTqtwGzY

Videoyu izledikten sonra 999$'lık bir fiyat etiketine sahip olan yeni iPhone X'e kesinlikle daha fazla ısınacaksınız. Her halükarda, yeni iPhone X'i satın almak istiyorsanız, bu cihaz henüz ülkemizde satışa sunulmadı ve bunun için ne kadar bekleyeceğimiz de belli değil. Tabi ki yurt dışından ve özellikle Amerika Birleşik Devletleri'nden sipariş verenlerin, bu haftadan itibaren cihazlarına kavuşacağını da belirtelim. 

İphone X'in Türkiye'de ne zaman satışa çıkacağı ve ön sipariş tarihi henüz açıklanmadı. Ancak resmi Apple Store üzerinde, iPhone X'in 64GB modelinin fiyatı 6099 TL, 256GB modelinin fiyatı ise 6899TL olarak açıklanmış durumda. 

Whatsapp