iPhone X Benzeri Vivo V9 Modeli Çalışır Halde Görüntülendi

Vivo'nun yeni iPhone X benzeri çentiğe sahip akıllı telefonu Vivo V9 çalışır halde ortaya çıktı. Cihazın üst kısmında yer alan çentik ve dikey olarak yerleştirilmiş çift kamerası dikkat çekiyor.

Çin merkezli en büyük akıllı telefon üreticilerinden olan Vivo bilindiği üzere 27 Mart'ta Hindistan pazarı için Vivo V9 modelinin duyurusunu yapacak. Daha öncede ortaya çıkan Vivo V9 bu sefer çalışır halde net bir şekilde sızdırıldı. Görüntülerde iPhone X benzeri çentik, dikey olarak yerleştirilmiş çift arka kamera ve çerçevesiz ekran dikkat çekiyor.

Şubat ayında pano üzerindeki resimde ilk defa ortaya çıkan Vivo V9 o zamanki hali ile pek bir bilgi vermiyordu. Fakat yeni sızıntılar cihazın her yönüyle tasarımını net bir şekilde ortaya çıkarıyor. Son görsellerde cihaz üzerinde yer alan çentik pek belli olmasa da hemen aşağıdaki görsel üzerinde ufak bir çentik olduğunu görebilirsiniz.

Vivo V9 arka tarafta yer alan dikey yerleştirilmiş çift kamerası ile Apple iPhone X modeline benzemeye çalışmış gibi görünüyor. Vivo V9 üst tarafta ufak bir çentik, yanlarda çok ince bir çerçeve ve en alt tarafta ufakta olsa biraz daha kalın bir çerçeveye sahip. Elbette cihaz ilk bakışta gayet şık ve ekran kasa oranı ile göze hoş geliyor.

Cihazın alt tarafına bakıldığı zaman mikro USB girişine benzer bir şarj girişinin cihazda yer aldığını görüyoruz. Vivo V9 ayrıca 3,5 mm kulaklık girişi ve tek bir hoparlöre sahip olacak. Telefonda neredeyse görünmeyen üzerinde anten çizgileri bulunan tamamen metal bir kasa yer alıyor. Vivo V9 modelinin 24 MP çözünürlüğünde ön kamera, çift sim kart desteği ve bir hafıza kartı desteği ile beraber gelmesi bekleniyor.

Whatsapp