İPhone SE, İndirimli Fiyatla Yeniden Satışa Sunuldu 

Apple, en uygun fiyata sahip iPhone modelini, fiyatında ciddi bir indirim yaparak yeniden satışa sundu.

İPhone XS, İPhone XS Max ve iPhone XR modellerini 2018 Eylül ayında tanıtan Apple, bu cihazların satışq sunulması ile nitelikte, önceki yıllarda satışa sunulan iPhone modellerinin satışını durdurduğunu da açıklamıştı. Ancak ne var ki, yeni iPhone modellerinin düşük seyreden satış rakamları, Apple'ı yeni çareler aramaya itti. 

Bu hafta sonu, Apple'ın Kuzey Amerika web sitesindeki iPhone SE sayfası yenilendi. Sayfa, kısa süre sonra tekrar pasif edildi ancak, ekran görüntüleri çoktan alınmıştı. 

Sayfada, iPhone SE'nin 32GB Rose Gold ve Gold renkleri, 128GB dahili depolama alanına sahip modelin ise Rose Gold, Gold ve Silver renk seçenekleri ile listelenmişti. Fiyatlar ise sırasıtla 249$ ve 299$ olarak belirlenmiş. Bu da modele göre 100$ ile 150$ indirim yapıldığı anlamına geliyor. İPhone SE 2016 yılında piyasaya sürüldü ve 4 inçlik bir Retina ekran, A9 işlemci, Touch ID parmak izi kimlik doğrulama ve 12 MP ana kamera ile donatıldı. İPhone meraklıları ise iPhone SE 2 adıyla yeni nesil bir model bekliyordu. 

Son zamanlarda, Apple akıllı telefonları düşük bir talep gördü ve analistler, şirketin fiyatlarını revize etmesi gerektiğine inanıyorlardı, 2019, 2018'in ikinci bölümünden daha kötü olacak ve görünüşe göre Apple'ın artık piyasayı dinliyor gibi görünüyor.

Whatsapp