iPhone SE 2'ye ait olduğu iddia edilen bilgiler sızdırıldı

Apple tarafından geliştirilmekte olduğu iddia edilen iPhone SE 2 modelinin ön ve arka yüzünde kullanılacak olan camlarla ilgili bilgiler sızdırıldı.

Akıllı cep telefonu pazarındaki etkisini daha üst seviyeye çıkartmak isteyen Apple, en yakın rakipleriyle daha sıkı mücadele vermek adına birden daha fazla modelle karşımıza çıkmayı planlıyor. Firmanın daha önce uygun fiyat etiketiyle satışa sunduğu iPhone SE modeli kullanıcıların beğenisini üzerine çekerken, firmanın amiral gemileri kadar olmasa da önemli bir satış rakamına ulaşmıştı.


Sektörde bugüne kadar iPhone SE modelinin devamının gelmeyeceği düşünülse de, bugün ortaya çıkan ve iPhone SE 2'nin ön paneline ait olan bir görsel herkesi şaşırttı. Çin en popüler sosyal ağ sitesi olan Weibo tarafından paylaşılan görüntüdeki iPhone SE 2'nin Ion-X cam panel kullanacağı iddia ediliyor.


iPhone SE 2 modeline ait olduğu iddia edilen birde cam arka panel dikkatleri üzerine çekerken, bu panelin siyah renk olması da dikkatleri üzerine çekiyor.


Apple'ın iPhone SE 2 modelini ne zaman tanıtıp satışa sunacağı hakkında ve diğer donanımsal bilgileriyle ilgili henüz bir detaya ulaşılmış değil.

Whatsapp