iPhone SE 2 Modeline Ait Eskiz Çizimleri Paylaşıldı

Apple'ın ufak ekran boyutuna sahip akıllı telefonu iPhone SE modelinin devamı olacak olan iPhone SE 2 modeline ait eskiz çizimleri ortaya çıktı.

Geçtiğimiz günlerde çalışır halde bir videoda ortaya çıkan iPhone SE 2 modelinin bugün eskiz çizimleri ortaya çıktı. iPhone SE modeli bildiğiniz üzere küçük ekran seven kullanıcıları hedef alarak üretilen bir modeldi. Şimdi ise iPhone SE modelinin devamı olan iPhone SE 2 modelinin piyasaya çıkacağına dair ciddi sızıntılar mevcut.

Aşağıdaki görseller üzerinden sol tarafta iPhone SE modelini ve sağ tarafta iPhone SE 2 modelinin eskiz çizimini görebilirsiniz.  Görsellerde ayrıca iPhone SE 2'de 3.5mm kulaklık girişinin ve parmak izi okuyucusunun yer almadığı görülüyor. Bu yüzden parmak izi yerine cihazda yüz tanıma özelliğinin yer alması bekleniyor.

Eskiz çizimine bakıldığı zaman geçtiğimiz günlerde ortaya çıkan çalışır haldeki iPhone SE 2 modeli ile birebir aynı tasarımın kullanıldığını görüyoruz. Bu modelin 2018 yılında Apple'ın en düşük fiyatla piyasaya sunacağı telefon olması bekleniyor. iPhone SE 2'de bir önceki modele kıyasla biraz daha büyük 4,2 inç boyutunda ekran paneli kullanılacağı ve 2016 yılında piyasaya sunulan Apple A10 Fusion yonga setini kullanacağı söyleniyor.

Apple'ın Eylül ayında üç yeni modelini duyurması bekleniyor. Duyurulacak yeni cihazların hepsinde iPhone X'de yer alan özelliklerin bulunacağı söyleniyor. En iyi Apple analisti Ming-Chi-Kuo'ya göre, 5.8 inç boyutunda Apple iPhone Xs, 6.5 inç boyutunda Apple iPhone Xs Plus ve 6.1 inç boyutunda iPhone 9 olmak üzere üç yeni Apple telefonu tanıtılacak.

Apple 27 Mart'ta bir etkinlik düzenleyecek. Bu etkinlikte iPhone X tasarım anlayışını kullanan yeni Apple iPad Pro modellerinin tanıtılması beklenirken, iPhone SE 2'nin tanıtılması da mümkün gibi görünüyor.

Whatsapp