İPhone SE 2 Bekleyenleri Üzen Haber Geldi

Uzun zamandır küçük iPhone meraklılarının heyecanla beklediği iPhone SE 2 modeli için köyü haber geldi. Bu cihaz yakın zamanda günyüzü görmeyebilir.

Ünlü kılıf üreticisi Olixar, 2018 iPhone X'in en küçük versiyonu ile ilgili bazı hayal kırıklığı yaşatan haberlerle gündeme geldi. IPhone SE 2 şematik görüntülerine dayanan pek çok dedikodu ve hatta söylentiler vardı, ancak en son ortaya çıkan bilgilere göre söz konusu akıllı telefon yakın zamanda ya da en azından bu yıl içinde günışığını görmeyecek.  

Ünlü aksesuar üreticisi, doğru bilgileri sıfırladı nedeni ile oldukça güvenilir bir kaynak durumunda, ancak iPhone SE 2'nin ilk detaylı bilgileri de yine Olixar üzerinden gelmişti ile şimdi içerikli beklenen bu akıllı telefonun iptal edilmiş olmadı büyük hayal kırıklığına sebep olacaktır. Zira daha küçük bir telefonla te elle işlem yapabilmeyi isteyen çok büyük bir kitle var. 

Cupertino merkezli şirkete yakın kaynaklara göre iPhone SE 2'nin iptal edilmesinin nedeni ise Apple'ın daha büyük 6.1 inç 6.5 inçlik iPhone'lara odaklanmış olması gösteriliyor. 6.1 inçlik model daha uygun fiyatı ile öne çıkarken büyük ekranlı yeni iPhone modeli ise Face ID 2.0 özelliğine sahip olacak. 

Bununla birlikte, iPhone SE 2'nin 2019'da iki amiral gemisinin piyasaya sürülmesinden sonra piyasaya çıkması ya da şirketin 5 inçlik premium cihazını tamamen tarihin tozlu raflarına kaldırıp ksldırmayacağını merak ediyoruz.

Whatsapp