İPhone Bataryalarını Yılbaşından Önce Değiştirin

Eğer sahip olduğunuz iPhone telefonunuzun bataryasının değişmesi gerekiyorsa bunun için acele etseniz iyi olur.

Geçen yıl, Apple'ın eski bataryalara sahip iPhone'ları yazılım yolu ile yavaşlatmasıyla ilgili fiyaskodan sonra Cupertino merkezli şirket, iPhone SE ve iPhone 6'dan iPhone X'e kadar tüm telefonlar için indirimli batarya değişimi imkanı sunarak müşterilerine jest yapmaya karar vermişti. Ancak bu süre, çok yakında sona erecek. 

Şimdi, eğer bir iPhone sahibiyseniz ve telefonunuzun bataryasının değişime ihtiyacı varsa, bu ay tam zamanı diyebiliriz. Zira Apple, batarya değişim ücretini 79$'dan 50$ indirimle 29$' indirmiş ve bu indirim Türkiye'deki servis ücretlerine de yansımıştı. En Eski iPhone modellerinin pil değişim ücreti yılbaşından itibaren 49$ olacak. İPhone X'in batarya değişim ücreti ise 69$ olacak. 

Yeni iPhone XS, İPhone XS Max ve iPhone XR tarafında ise, söz konusu indirim kampanyasından oldukça uzun bir süre sonra piyasaya sunulduğu için bu üç cihaz indirimli pil değişim kampanyasına dahil edilmediler. Ayrıca, yeni iPhone modellerinin tümü garanti kapsamında olduğu için pil değişim ücretine de tabi değiller. 

Whatsapp