İphone 8 ve İPhone 7s'ler Planlanan Tarihte Üretilerek Ekim Ayında Satışa Sunulacak

Apple'ın heyecanla beklenen yeni İPhone modellerine ait yeni bilgiler geldi. Buna İPhone 8 ve İPhone 7s modelleri, planlanan tarihte üretime başlayacak ve Ekim ayında raflardaki yerini alacak.

Apple'ın yeni nesil iPhone modelleri İPhone 8 ve İPhone 7s modelleri için üretim hattındaki gecikmeler hakkında kısa bir süre önce birkaç söylenti ortaya çıkmıştı. Economic Daily News'in yeni bir haberine göre, Eylül ayında Apple tarafından tanıtılacak ve Ekim ayında satışa çıkacak olan yeni iPhone 8 ve iPhone 7s'lerin seri üretiminde işlerin yolunda gittiğini iddia ediyor.

Economic Daily News'in Digitimes'a dayandırılan verdiği habere göre yeni İPhone 8 ve İPhone 7s modellerinin üretiminde en büyük sorunlardan biri, üç yeni iPhone'da da yer alacak yeni substrate benzeri devre kartlarının imalatıydı. Görünüşe bu bileşenlerin verimliliği şimdi daha da geliştirilmiş. 

Apple, son birkaç yıldır en yeni İPhone akıllı telefonlarınu Eylül ayında tanıtıyor ve tüm dünyada aynı anda satışa sunuyor. Geçen sene, Apple Eylül 2016'da iPhone 7 ve iPhone 7 Plus'ı duyurdu ve cihazlar 16 Eylül 2016'da satışa çıktı.

Economic Daily News'in haberine göre 2017 iPhone modellerinin üretimi planlanan tarihte başlayacak. Teknik olarak, Ekim ayında iPhone 8 ve 7s cihazlarının satışa çıkmış olması durumunda, son birkaç yılın modeline kıyasla hafif bir gecikme sayılabilir.

Habere göre, iPhone'un dahili bileşenlerinin seri üretiminin Haziran'da başlayacağı ve TSMC'nin A11 yonga setini 10 Haziran'da üretim bandına alacağı belirtiliyor. Foxconn ve Pegatron, iPhone 8 montajına hazırlanmak için işçileri topluca işe almaya hız verirken, Substrate benzeri devre kartlarının da Haziran ayında üretimine başlanacağı iddia ediliyor. 

TSMC, 10 Haziran'da A11 işlemcilerinin üretimi için gerekli olan kart üretimini yapmaya ve tedarik miktarını Temmuz ayının ikinci yarısında toplu miktarlarda teslim etmeye başlayacak. Zhen Ding ve Kinsus, SLP ürünlerinin verim oranlarını iyileştirmeyi başardı ve SLP malzemelerinin seri üretimine Haziran ayında başlayacaklarını da ekledi.

 Apple'ın 2017 için üç yeni iPhone modeli tanıtması bekleniyor. Nihai pazarlama isimleri bilinmiyor olmasına rağmen şirket, güncellemelere odaklanarak mevcut nesil ile aynı tasarıma sahip iki 'iPhone 7' telefonu hazırlıyor. Bu cihazları. daha iyi performans, daha iyi pil ömrü ve kablosuz şarj özelliklerine sahip olması bekleniyor. 

Apple'ın "iPhone 8" olarak adlandıracağı yeni bir iPhone duyurması da bekleniyor. Bu telefon 4.7 inç ekrana sahip iPhone 7 ile aynı fiziksel gövdede, büyük 5,8 inç OLED ekrana sahip olacağı iddia ediliyor. Bu büyük ekran ve küçük gövde, ekranın telefonun ön yüzüne tamamen hakim olması anlamına gelen ince çerçevelere sahip olacağını gösteriyor. Görünüşe göre iPhone 8'in gövdesi ve çerçeveleri paslanmaz çelikten, telefonun ön ve arkası ise camdan oluşacak. 

IPhone 8'in fiziksel görünümü halen belirsiz olsa da, birçok söylentiye göre cihazda 3D algılamalı ön kamera, A11 yonga seti, geliştirilmiş su yalıtımı, her iki mercekte optik görüntü sabitleme özelliğine sahip yeni bir dikey dual arkaa kamera sistemi, kablosuz endüktif Şarj ve daha fazlası bulunacak. 

Whatsapp