İphone 8, İPhone 7s'le Birlikte Üç Renkte Satışa Sunulacak

Gelen yeni bilgilere göre İPhone 8, Eylül ayında İPhone 7S ve İPhone 7S Plus ile birlikte üç renk seçeneği ile yün yüzüne çıkacak.

KGI Securities analisti (ve ünlü Apple dedikoducusu) Ming-Chi Kuo, daha önce iPhone 8'in iPhone 7s ve iPhone 7s Plus'dan sonra mağazalara ulaşacağına inansa da, artık bu fikrini değiştirmiş görünüyor. Ming-Chi Kuo, bugün paylaştığı yeni bir yatırımcı notunda, üç modelin Eylül ayında bir etkinlikte aynı anda ilan edileceğini belirtti.

Ming-Chi Kuo aynı zamanda, üç yeni iPhone akıllı telefonun satışa çıkmak için aynı anda hazır olacağını, ancak Phone 8 üretiminin başlangıçta yetersiz kalacağını ve Eylül ayı sonuna kadar sadece 2-4 milyon adet arası İPhone 8'in satışa çıkacağını belirtti. Akıllı telefonun üretimi 2017 yılının dördüncü çeyreğinde ancak hızlanacak ancak sınırlı arz 2018 yılının birinci çeyreğine kadar devam edecek.

IPhone 8, İPhone 7 ve İPhone 7s Plus hızlı şarj özelliğini destekleyecek ancak bu özelliğin çalışması için bir USB-C adaptörü satın alınması gerekebilir. Üç yeni iPhone modelinin de siyah, gümüş ve altın olmak üzere üç farklı renk seçeneği ile satışa sunulacağı iddia ediliyor. Aslında yukarıdaki görüntüde de görebileceğiniz üzere İPhone 8'in Bakır ya da Bronz renkli bir görüntüsü de internete sızdırılmıştı. 

Bu arada yen iPhone modellerinde kablosuz şarj kullanmak Çin bir kez daha ekstra ödeme yapılmak zorunda kalınması, bu kadar yakın kalk fiyata sahip bir akıllı telefon için hiç normal bir durum değil. 

Whatsapp