iPhone 8 ile 8 Plus RED bugün tanıtılabilir

Öne sürülen iddialara göre Apple iPhone 8 ile iPhone 8 Plus modellerinin (Product) kırmızı renkli sürümlerini bugün itibariyle kamuoyuna lanse edebilir.

Teknoloji dünyasının en önemli ismi olarak bilinen Apple firmasının uzun süredir kırmızı olarak dizayn ettiği iPhone 8 ile iPhone 8 Plus modeli üzerinde çalıştığı öne sürülmüştü. Apple’a dair birçok önemli bilgiyi duyurulmadan önce kamuoyuna servis etme başarısı gösteren MacRumors ise bu konuyla ilgili açıklama gerçekleştirirken, bu yeni renk seçeneğine sahip cihazların tanıtımının bugün gerçekleştirileceğini duyurdu.

Ortaya sızan bu bilgiyi bir Virgin Mobile çalışanına değindiren MacRumors editörü, bugün itibariyle cihazın ünlü operatör tarafından ön siparişe sunulacağını belirtti. Cihazı ön siparişle satın alanların ise ay sonuna kadar cihazlarına kavuşacağı belirtilirken, (PRODUCT) Kırmızı iPhone 8 ve iPhone 8 Plus modelleri bir basın açıklamasıyla birlikte kamuoyuna lanse edilecek.

Yayınlanan haberi incelediğimizde Apple’ın amiral gemisi OLED’li cep telefonu iPhone X’i bu renk seçeneğiyle güncellemeyeceği, renk seçeneklerinin sadece iPhone 8 ailesi için geçerli olacağı belirtiliyor. Cihazlarda renk seçeneği haricinde herhangi bir değişiklik görülmeyecekken, bu renk seçeneklerinin yanı sıra AirPower isimli kablosuz şarj cihazı da tanıtılabilir.

RED Apple ürünlerinden her gerçekleştirdiği satın alımla birlikte, küresen fondaki AIDS ile mücadele derneğine yardımda bulunduğunuzu da unutmayın. Son olarak birde iPhone X modeli için kırmızı renkli varyantın hazırlanmamasının, son dönemlerde kamuoyunda konuşulmaya başlanılan altın sarı renkli cihaz iddiasına yeniden can kazandırdığını söyleyebiliriz.

Whatsapp