IPhone 8 arka yüzeyinin ilk canlı görüntüleri sızdırıldı

Apple'ın Eylül ayında duyurması beklenen onuncu yıldönümü iPhone modeli, ilk defa canlı görüntüleri ile internete sızdırıldı. İşte iPhone 8'in arka yüzeyinin gösteren görüntü.

Apple'ın Eylül ayında gün yüzüne çıkarmaya hazırlandığı yeni İPhone akıllı telefonu heyecanla bekleniyor. Şimdiye kadar sayısız miktarda hakkında söylenti ve iddialar ortaya atılan ve iPhone 8 olarak anılacak cihazın ilk defa canlı bir görseli internete sızdırıldı. 

Cupertino merkezli teknoloji devi Apple, henüz iPhone 8'in tanıtım tarihini resmi olarak açıklamadı. Ancak İPhone 8'in muhtemel tanıtım tarihi yaklaştıkça, cihaz hakkında ortaya çıkan sızıntılar da artmaya devam ediyor. İphone 8'in tasarımı ile ilgili en son sızıntı ise Foxconn'un fabrikasında çekilen bir görüntü ile ortaya çıktı. 

Paketlenmeden ve başka bir üretim hattına aktarılmadan önce çekilmiş olan IPhone 8'in bu ilk canlı görüntüsünde, Apple logosunun altında bir parmak izi tarayıcı net bir şekilde görülüyor. 

Apple Eylül ayında üç yeni telefon açıklayacak ve çift kameranın görüntüdeki telefonda yer alması, bunun bir iPhone 8 olduğunu gösteriyor.

Ancak akıllı telefonun arka yüzünde parmak izi okuyucu sensörün bulunması şaşırtıcı görünüyor. Bu görüntüye göre Apple, İris tarayıcı yerine, yeniden telefonun arka tarafına yerleştirilmiş Touch ID parmak izi tarayıcı sensöründen yararlanmaya karar vermiş gibi görünüyor. Belki de bu cihaz, İPhone 8 değil de İPhone 7S de olabilir. Belki de, şimdiye kadar, tüm sızıntılar, sol üst köşedeki yatay bir çizgide ikili kamerayı gösterilen İPhone 7s'i işaret ediyordu. 

Whatsapp