IPhone 8, 7s ve 7s Plus Modelleri, Yeni Sızıntıyla Yan Yana Göründü

Apple'ın Eylül ayında duyuracağı üç yeni iPhone modeli yan yana görüntülendi. İphone 8, İPhone 7S ve 7S Plus, internete sızdırılan görsellerde yan yana görüntülendi.

Anlaşılan, yaklaşmakta olan ve 2017 yılında lanse edilebileceği iddia edilen üç iPhone modelinden biri olan İPhone 8, söylentileri ile tüketicilerin ve medyanın dikkatini büyük bir ölçüde toplamayı başardı. Fakat iPhone 8, bu sonbaharda piyasaya çıkacak tek iPhone modeli değil. Hem iPhone 7s hem de iPhone 7s Plus'ın geliştirilmekte olduğu bildirildi ve bu hafta, telefonların birbirlerine benzeyecekleri konusunda bizi aydınlatan en iyi görüntüler elimize ulaştı.

Çarşamba günü, 9to5Mac, iPhone 8, iPhone 7s ve iPhone 7s Plus'ın son tasarımlarını doğru bir biçimde resmedildiği düşünülen Sonny Dickson'dan gelen iPhone modellerinin bir dizi fotoğrafını paylaştı. Görüntülere göre IPhone 8, tasarım açısından en büyük atılımını açıkça gerçekleştirirken, iPhone 7s ve iPhone 7s Plus'ın da, iPhone 7'deki alüminyumundan yerine, arkasında cam malzeme olduğu görülüyor.

Cam Arka yüzeyyleri dışında, iPhone 7s ve 7s Plus (iduyurulduklarında  büyük olasılıkla farklı isimleri olacak), iPhone 7 ve 7 Plus ile aynı tasarım çizgilerinin çoğunu korumakta. İki telefon da muhtemelen İPhone 7 Serisi ile aynı fiyat noktasında satışa sunulacak ancak Premium seviye İPhone 8 çok daha farklı bir fiyatla gelecek. 

Modeller doğruysa ve Apple 2017 akıllı telefonlarının üçünde de cam arka yüzeye geçerse, üçünün de kablosuz şarjı desteğine sahip olacağını varsaymak makul olabilir. Apple, iPhone sahiplerine iPhone 7s ve 7s Plus'ın yanı sıra iPhone 8'e geçmeyi heyecanlandırmak için bir neden vermek zorunda ve kablosuz şarjı bunun için kolay bir yol gibi görünüyor.

IPhone 8, iPhone 7s ve iPhone 7s Plus'ın gelecek ay aynı anda piyasaya çıkması bekleniyor ancak özellikle iPhone 8'in sınırlı sayıda olması bekleniyor. Yani iPhone 8'e geçmek isteyenler ön sipariş sürecinde biraz da şansa ihtiyaç duyacak. 

Whatsapp