iPhone 7'ye ait olduğu kaydedilen CNC kalıpları büyük arka kameraya işaret ediyor

Apple'ın yeni iPhone modelleri oldukça dikkat çekici özellikler içerebilir.

Apple, her sene yeni modellerle pazarın en çok satan akıllı telefon üreticilerinden birisi olurken, teknoloji dünyasına yön veren bir firma olmayı amaçlıyor ve bunu da başarıyor. Firma ilk olarak 2007 senesinde ilk iPhone akıllısı ile dengeleri altüst ederken her sene sunduğu yeni modeller devamlı olarak daha fazla ilgi görüyor.

Bu seneye bakacak olursak eğer, firma kısa bir süre önce iPhone SE adındaki bir akıllısını pazara sundu. Bu akıllı telefon 4" büyüklüğünde ekran ile gelirken, tasarım olarak iPhone 5S'e, donanım olarak da iPhone 6S'e benzer olarak geldi.

Bu sene firma yeni başka modeller de sunacak ve bu yeni modellerin de Eylül ayında duyurulacağını söyleyebiliriz. Apple'ın isimlendirmesine bakarak yeni modeller çok büyük ihtimalle iPhone 7 ve iPhone 7 Plus isimleri ile pazara sunulacak.

Her iki cihaz hakkında da bilgiler gelirken, özellikle iPhone 7 Plus biraz daha ön plana çıkıyor. Bu yeni cihazın çift arka kamera içereceği ve kameralarının da Güney Kore devi LG tarafından üretileceği kaydedilmekte. Daha önceki iPhone modellerinde kamera üreticisi Sony olurken, özellikle de Nisan ayında Japonya'da yaşanan depremin Sony'i etkilediği ifade ediliyor.

Yeni bazı CNC kalıp görselleri ortaya çıktı. iPhone 7 ve iPhone 7 Plus'ın alüminyum kasasının işlem sürecinde kullanıldığı iddia ediliyor. Kalıplara baktığımızda iPhone 7'nin arka tarafında yer alacak olan iSight kamerasının büyük lens içereceğini söyleyebiliriz. Ayrıca yine kalıp üzerinden iPhone 7 Plus'ın çift arka kamera içereceğinin de doğrulandığını görüyoruz.

Whatsapp