İphone 7S Boyutları, İPhone 7'den Daha Kalın ve Büyük Olacak

İphone 7s'in internete sızdırılan karşılaştırmalı boyutlarına göre can arka yüzey nedeni ile yeni akıllı telefon İPhone 7'den daha geniş ve kalın olacak.

Şimdiye kadar ortaya çıkan sızıntılar, söylentiler, aksesuar üreticileri ve model görüntüleri, yeni iPhone 8'in OLED ekranı etrafında odaklanan ön tarafında dair özellikleri hakkında bir çok iddiayı gündeme getirdi. Bu kadar bilgiye rağmen yine de önümüzdeki ay gün yüzüne çıkması beklenen bu yılın iPhone modellerini tam olarak ortaya koyamıyor. 

Apple, şirketin teknoloji noktasında hangi aşamada olduğunu göstermek için üç yeni akıllı telefon modelini - biri onuncu yıldönümü modeli iPhone 8 ve mevcut donanım paradigmasını kullananlara hitap edecek iki eski-tabanlı iPhone 7s ve 7s Plus yükseltme modellerini piyasaya sunacak gibi görünüyor.

Şu ana kadar tüm sızıntıların ve söylentilerin yeni iPhone 8 konseptine odaklanmış olduğu anlaşılabilir, ancak bazı haberler yavaş yavaş iPhone 7s ve 7s Plus hakkında bilgileri de gündem yapmaya başladı.

Bugünkü bilgiler, yeni modellerin alüminyum yerine, cam arka yüzeye sahip olması nedeni ile iPhone 7s'in iPhone 7'den biraz daha kalın olacağını ortaya koyan Almanya merkezli Apple haberleri paylaşan blog üzerinden geliyor. Blog, iddialara bu bilgileri bir aksesuar üreticisinin çizimlerine dayandırıyor. Bu şemaları sağlayan ve aksesuarları hazırlayan kişi, iPhone'un en büyük tedarikçilerinin biri olan Foxconn'da bir kaynak bulduklarını iddia ederek, sonuçta bu bilgilerin güvenilir olabileceğini iddia ediyor.

Yeni iPhone modellerinde, kablosuz şarj özelliğinin önünü açmak ve daha verimli olmasını sağlamak için cam arka yüzeyin kullanılacağı daha önce de defalarca iddia edilmişti. Yukarıdaki şemadan da görebileceğiniz gibi, İPhone 7s,tüm boyutlarda iPhone 7'den biraz daha büyük olabilir, ancak muhtemelen mevcut aksesuarların bir miktar esneme ile uyuşmayacağı ölçüde olmayacak. 

Whatsapp