IPhone 7s, 7s Plus ve iPhone 8'in Üretim Hattına Girdiği İddia Ediliyor

Apple'ın yeni İPhone modellerine dair söylentiler gelmeye devam ediyor. İddialar yeni İPhone modellerinin üretim hattına girdiğini gösteriyor.

Cupertino merkezli teknoloji devi Apple'ın bu yılın son çeyreğinde gün yüzüne çıkaracağı yeni İPhone modelleri ile ilgili söylentiler hız kesmeden devam ediyor. İphone 8 olarak adlandırılan yeni İPhone modelini Kasım ayında raflara çıkarmak isteyen Apple'ın ekrana entegre parmak izi tarayıcı nedeni ile bir gecikme yaşayabileceği iddia ediliyordu. Ancak bu konuda yeni söylentiler de gelmeye devam ediyor. 

Twitter üzerindeki sızıntı kaynaklarından Benjamin Geskin, Foxconn'un Zhengzhou fabrikasının bu yılki iPhone setinin deneme üretimine başlamış olduğunu bildirdi. Geskin'in verdiği bilgilere göre Foxconn fabrikası, iPhone 7s, iPhone 7s Plus ve iPhone 8'in imalatına halihazırda başlamış durumda. Buna göre İPhone 8 de iddia edilenlerin aksine bir gecikme olmadan gün yüzüne çıkacak. 

https://twitter.com/VenyaGeskin1/status/889394985635905536

Eğer Benjamin Geskin'in iddiaları doğru ise bundan Apple'ın henüz üretimin ilk aşamasında olduğunu ve günlük sadece 200 adet üretim yapıldığını anlıyoruz. Geskin paylaşımında, onuncu yıl dönümü iPhone modelinin gecikeceği yönündeki spekülasyonların aksine, bu cihazda gecikme olmayacağını iddia ediyor. Bununla birlikte Geskin, Apple ekran üzeri parmak izi tarayıcısı içeren bir cihazı "test makinesinde" test ettiğini belirtiyor. Bu noktada Apple'ın ekran üzere,Touch ID sensörünü gerçekleştirmiş olabileceği gibi iddia edilen "Test Makinesi" sadece bir maket ya da konsept cihaz olabilir. Bu konu hakkında elimizde hiçbir bilgi bulunmuyor. 

Son zamanlarda, yeni İPhone'un piyasaya,sürülmesi ile birlikte 1.100$'dan başlayan bir fiyat etiketine sahip olacağı iddiaları gelmişti. Kablosuz şarj ve yüz tanıma teknolojisine de sahip olacağı iddia edilen yeni İPhone'un OLED panel tedariği ile ilgili sorunlarla karşı karşıya kalabileceği ve bu nedenle bir miktar gecikme yaşayabileceği iddia ediliyordu. 

Geskin'in tweeti resmi bir bilgi kaynağı olarak kullanmamanızı tavsiye ederken, Apple'ın gerçekten zorluklarla baş etmeyi başarabildiğinin bir göstergesi olabilir. Her durumda, Cupertino'nun en son amiral gemisi cihazlarını açığa çıkaracak olan 2017'nin son aylarına yaklaştığımız için üretim hattından daha fazla sızıntı bekleyeceğiz.

Whatsapp