iPhone 7'nin ön panelinin görseli ortaya çıktı

Apple'ın iPhone akıllısı için detaylar gelmeye devam ediyor...

Bu hafta akıllı telefon pazarının en önemli isimlerinden birisi olarak Samsung'un Galaxy Note7 modeli resmi olarak duyurulurken, sonraki önemli isim ise iPhone 7 olacak ve Cupertino merkezli Apple'ın Eylül ayı içerisinde düzenleyeceği etkinlikle yeni iPhone 7 modellerini resmi olarak tanıtacağını söyleyelim.

iPhone 7 tanıtım tarihi yaklaştıkça, iddialar gelmeye devam ediyor ve cihazı için videolar, görseller, bilgiler farklı kaynaklar üzerinden geliyor. Apple'ı Eylül ayında iPhone 7 ve iPhone 7 Plus adında iki akıllı telefon modelini sunması bekleniyor. iPhone 7 Plus'ın iPhone 7 Pro adı ile de gelebileceği kaydedilirken, bazı kaynaklar da üç model sunulacağını belirtiyor.

Diğer taraftan yeni bilgiler gelmeye devam ederken, şimdi de iPhone 7'nin ön paneline ait olduğu kaydedilen bir görsel ortaya çıktı. Baktığımızda hoparlör ve yakınlık sensörlerinin önceki iPhone 7 sızıntıları ile örtüşmediğini görüyoruz. Ancak Japonya'da Mac Otakara, hatırlanacağı üzere iPhone 7'nin daha büyük hoparlör ve iki yakınlık sensörü ile sunulacağını belirtmişti. Bu panel de bu iddia ile örtüşüyor.

Apple'ın iPhone 7 modeli 4.7" büyüklüğünde dokunmatik ekran ile sunulacak ve ayrıca cihazın 2GB ya da 3GB sistem belleği ile sunulacağı belirtiliyor. En düşük dahili veri kapasitesi 32GB olacak ve 256GB'a kadar artacak. Apple A10 yonga setinden güç alan akıllı telefon iOS 10 mobil işletim sistemi üzerinde çalışacak.

Whatsapp