iPhone 7'nin kutusunun görselleri gün yüzüne çıktı

Yarın duyurulacak olan iPhone 7 ve iPhone 7 Plus için bilgiler gelmeye devam ediyor.

Apple, yarın düzenleyeceği etkinlikle yeni iPhone modellerini duyuracak. Yine ABD'de düzenlenecek olan etkinlik, ayrıca canlı olarak tüm dünyaya da yayınlanacak. Firma bu sene iPhone 7 ve iPhone 7 Plus adında iki akıllı telefon modeli ile karşımıza gelecek. Önceki nesle göre daha güçlü donanım özellikleri içerecek olan cihazlar ayrıca farklı özellikleri de barındıracak.

Apple'ın cihazları için az bir süre kala, iPhone 7'nin kutusuna ait olduğu kaydedilen bazı görseller ortaya çıktı. Bu görseller de kutunun üzerinde Rose Gold renge sahip iPhone 7 yer alırken, ayrıca kutunun içinin de görüntüsü geldi.

Apple'ın yeni cihazları firmanın kendi geliştirdiği Apple A10 yonga setinden güç alacak. Bu yonga setinin 2.4Ghz saat hızında çalışan çift çekirdekli işlemci içerecek belirtiliyor. Ayrıca önceki modeller gibi 4.7" ve 5.5" ekran ile sunulacak olan akıllı telefonların işletim sistemi iOS 10 olacak.

iPhone 7'nin arkasında 12MP OiS destekli kamera yer alacak ve ayrıca iPhone 7 Plus'ın ise 12MP çift arka kameraya sahip olacağını söyleyebiliriz. 2GB ya da 3GB sistem belleği ile sunulacak olan akıllı telefonlar 32GB'dan 256GB'a kadar değişik dahili veri kapasitesi seçenekleri ile gelecek.

Apple'ın yeni cihazlarında Space Grey renge yer vermeyeceği ve "Dark Black" ve "Piano Black" olarak iki yeni rengi kullanacağı da gelen bilgiler arasında yer alıyor. 

Whatsapp