iPhone 7'nin duyuru tarihi detaylanıyor

Apple iPhone 7 hangi tarihte pazara sunulacak...

Akıllı telefon pazarında sayısız akıllı telefon modeli teknoloji meraklılarına sunulurken, bunlar arasında bazı isimler diğerlerine göre daha fazla ön plana çıkıyor. Bu tür ilgi gören cihazlar arasında Apple'ın iPhone modelleri de başı çekerken, çok yakında yeni bazı iPhone akıllı telefon modelleri pazara sunulacak.

Daha önce her sene bir iPhone modeli sunan firma, son üç senedir her sene iki model satışa çıkartırken, son olarak da geçtiğimiz Eylül ayında iPhone 6S ve iPhone 6S Plus modeller satışa çıkmıştı.

Bu sene de yine Eylül ayında firmanın iPhone tanıtım etkinliği yapması bekleniyor ve bu etkinlikte de iPhone 7 ve iPhone 7 Plus adındaki modeller gün yüzüne çıkabilir. Ayrıca daha önce iPhone Pro adında üçüncü bir modelin de sunulabileceği iddia ediliyordu, ancak son gelen bilgiler sadece iki modelin sunulacağı şeklinde.

Yeni ortaya çıkan bazı bilgilere göre Apple'ın yeni iPhone 7 ve iPhone 7 Plus modelleri, 7 Eylül tarihinde resmi olarak duyurulacak ve 9 Eylül tarihinde de cihazlar ön siparişe sunulacak. Akıllı telefonların satışa sunulacağı tarihin ise 16 Eylül olacağı da gelen bilgiler arasında yer alıyor.

İddialara göre Apple iPhone 7, 4.7" büyüklüğünde ve Full HD çözünürlüğünde, iPhone 7 Plus ise 5.5"ve 2K çözünürlüğünde ekran ile gelecek. Apple'ın yeni A10 yonga setinden güç alacak olan cihazlar 2GB ya da 3GB sistem belleği ile gelirken, en küçük dahili veri kapasitesi ise 32GB olacak. Ayrıca işletim sistemi de iOS 10 olarak yer alacak.

Whatsapp