İphone 7'nin Bataryası Kaç mAh Olacak?

Duyurusu yaklaşan yeni İPhone 7'nin bataryası hakkında yeni iddialar var.

Haftalardır gün geçmiyor ki Apple'ın yeni akıllı telefonu İphone 7 hakkında yeni bir iddia ortaya atılmasın. Teknik özelliklerinden görsellerine kadar hakkında bir çok bilgi internete sızdırılan Apple İPhone 7'nin bataryası hakkında da oldukça güçlü bir iddia ortaya atıldı. 

Twitter üzerinde ve NowhereElse.fr adlı site üzerinde verdiği bilgiler güven kazanan Steve Hommerstoffer (@onleaks)  şimdi de İphone 7'nin batarya kapasitesi ne kadar olacağına dair bir bilgi paylaştı. Steve Hommerstoffer verdiği bilgiye öncelikle haberin %100 doğru olmayabileceğini fakat oldukça güvenilir bir kaynaktan aldığı bilgiye göre Apple İPhone 7'nin 1960 mAh bataryaya sahip olacağını belirtti. Apple İPhone 6S ise 1715 mAh bataryaya sahipti. 

https://twitter.com/OnLeaks/status/753173454074019840

Apple İPhone 7'nin iddia edilen diğer teknik özellikleri arasında ise fiziksel Home tuşu yerine 3D Touch desteğine sahip kapasitif home tuşu,  USB Type-C veya Apple Lightining kablo ile kulaklık girişi,  Apple A10 işlemci, 2GB RAM ve baz modelin 32GB dahili depolama alanı sahip olacağı bilgileri bulunuyor. 

Apple, her yıl Eylül ayında düzenli olarak WWDC konferansı düzenliyor ve burada yeni İPhone akıllı telefon tanıtımlarına da yer veriyor. Apple İPhone 7'nin de,Eylül ayı ortalarında düzenlenecek olan WWDC konferansında tanıtılması ve takip eden günlerde ön siparişe sunulduktan sonra Ekim ayı başlarında global pazarlarda satışa sunulması bekleniyor. 

Whatsapp