İphone 7 ve İphone 7 Plus Canlı Görselleri Sızdırıldı

Apple'ın Yeni İPhone modellerine ait ilk görüntüler ortaya çıktı.

Cupertino merkezli teknoloji devi Apple'ın merakla beklenen yeni İPhone modelleri İphone 7 ve İphone 7 Plus (İphone 7 Pro olarak da anılıyor) hakkında yeni ilişkiler ortaya çıkmaya devam ediyor. 

Bugün NowhereElse.fr adlı sitede Steve Hommerstoffer tarafından yayınlanan ve Çin sosyal paylaşım platformu Weibo üzerinden elde edilen görsellerde İphone 7 ve İphone 7 Plus'ın ilk canlı görüntüleri yer aldı. Bir süredir cihaz bileşenleri ve prototip görselleri internete sızdırılan yeni İPhone akıllı telefonları da bu sayede ilk kez canlı görselleri ile ortaya çıkmış oldu. 

Yeni İPhone 7 ve İphone 7 Plus modellerini benzersiz bşr bakış açısı sunan görsellerde dikkat çeken noktalar ise Apple'ın ilk defa bu iki modelle farklı tasarıma imza atacak olması oluyor. Genel olarak mükemmel Apple işçiliğinin yanında kamera ünitelerindeki fark göze çarpıyor. 4.7 inç ekrana sahip olması beklenen İphone 7,  klasik tek lensli arka kamera ile gelirken, İphone 7 Plus ise dual kamera özelliğine sahip olacak. 

İphone 7 Plus veya diğer adıyla İphone 7 Pro,  5.5 inç büyüklüğünde bir ekranla gelecek. Bu cihaz İphone 7'den farklı olarak arka yüzünde Akıllı Bağlantı özelliği için üç adet Pogo Pin bağlantı noktasına sahip olacak. 

Apple'ın Yeni İPhone akıllı telefonları İphone 7 ve İphone 7 Plus'ı Eylül ayında düzenlenecek olan WWDC konferansında tanıtarak satışa sunacağı tahmin ediliyor. 

Whatsapp