iPhone 7 Pro'nun yeni bazı görselleri ortaya çıktı

Eylül ayında duyurulacak olan iPhone 7 ve iPhone 7 Plus /Pro görselleri gelmeye devam ediyor...

Şu sıralar bir çok farklı yeni duyurulacak akıllı telefon hakkında bilgiler gelirken, özellikle de Samsung'un Galaxy Note7 phablet modeli ve Apple'ın yeni iPhone 7 ailesi gündemde büyük yer kaplıyor. teknoloji meraklıları bu iki teknoloji devinin yeni akıllı telefon modellerini büyük bir merak içinde bekliyorlar.

Apple, Mart ayında iPhone SE adındaki bir akıllı telefon modelini sunmuştu. iPhone 5S kasasında, iPhone 6S tasarımının yer aldığı bir cihaz olarak gelen akıllı telefon firmanın yeni 4" ekranlı temsilcisi olurken, şimdi gözler diğer önemli etkinliğe çevrilmiş durumda. 

Apple'ın her sene olduğu gibi bu sene de Eylül ayında merakla beklenen etkinliğini düzenlemesi bekleniyor. Bu sene iPhone 7 ve iPhone Plus adındaki yeni akıllı telefon modelleri ve hatta iPhone 7 Pro adında üçüncü bir model de resmi olarak duyurulabilir.

Bugün iPhone 7 ve iPhone 7 Plus'a ait olduğu kaydedilen bazı görseller ortaya çıktı. iPhone 7 Plus'ın ya da belki de iPhone 7 Pro'nun detaylı görsellerine bakıldığında çift arka kamera dikkat çekiyor. Ayrıca sadece uç kısımlarda bulunan anten çizgileri de detaylı olarak görülebiliyor.

Ayrıca bir başka önemli detay da arkada altta yer alan 3 küçük nokta ve büyük ihtimalle iPad Pro gibi aksesuar konnektörü olduğunu söyleyebiliriz. Aslında bakıldığında bu akıllı telefon büyük ihtimalle iPhone 7 Pro'ya  ait olabilir. 

Henüz kesin ilgiler bulunmazken, 4.7" ve 5.5" ekran, 2GB / 3GB sistem belleği, 32GB'dan 256GB'a kadar dahili veri kapasitesi, Apple A10 yonga seti, iOS 10 işletim sistemi gibi özelliklerle yeni iPhone 7 ailesinin geleceğini söyleyebiliriz.

Whatsapp