İphone 7 Pro Olduğu İddia Edilen Bazı Şematik Bilgiler Ortaya Çıktı

Apple'ın yeni İPhone modeli olacsğı iddia edilen İphone 7 Pro Hakkında bazı bilgiler internete sızdırıldı.

Apple'ın 4 inç ekranlı yeni akıllı telefonu İphone SE tanıtımının ardından haber kaynaklarının odak noktası yeniden İphone 7 ile ilgili bilgiler olmaya başladı. Gündemde ise Apple'ın bir sonraki amiral gemisine ait olduğu iddia edilen ve telefonun boyutlarını gösteren şematik bilgiler bulunuyor. 

Ortaya çıkan şema görseline göre İphone 7 ya da İphone 7 Pro adını alması beklenen yeni Apple amiral gemisi 5.8 inç büyüklüğünde bir ekrana sahip olacak. İphone 7 Pro'nun arka yüzünde dual kamera özelliğine sahip olduğu düşünülen geniş bir kamera ünitesi bulunuyor. Bu kamera ünitesi LG G5'te olduğu gibi geniş ve dar açı ya da Huawei P9'da olduğu gibi renkli ve monochrome çekim özelliği ile gelebilir. Bu konuda şimdilik herhangi bir bilgi bulunmuyor. Fakat daha önce sızan render görseller de bu bilgileri doğruluyor. 

Sızan liglere göre ortaya çıkan bir başka ilginç detay ise İphone 7 Pro'nun Akıllı Bağlantı özelliğine sahip olacağı. Apple, Akıllı Bağlantı özelliğini İpad Pro üzerinde klavye gibi aksesuarlara ya da şarj istasyonlarına bağlanmak gibi gelişmiş fonksiyonellik kazandırmak için kullanıyor. İphone Pro'nun arka yüzünde bulunan üç pinli akıllı bağlantı noktasının da kompakt bataryası kılıflar için düşünüldüğü belirtiliyor. 

Şimdilik İphone 7 Pro Olduğu İddia edilen cihazla ilgili bilinenler bu kadarla sınırlı. Fakat sektör kaynaklarına  göre Apple'ın Eylül ayında düzenlemesi beklenen İphone etkinliğinde tanıtılacağı belirtilen cihazı "Pro" yerine şirket içinde büyük ekrsnı ifade eden "İphone 7 Plus" adının kullanılacağı iddia ediliyor. 

Whatsapp