iPhone 7 Plus'ın Roze Altın rengi görseli ortaya çıktı

iPhone 7 akıllı telefon modelleri hakkında bilgiler gelmeye devam ediyor...

Apple, Eylül ayı başlarında yeni bir etkinlik düzenleyecek ve bu etkinlikte de merakla beklenen yeni iPhone ailesinin resmi olarak duyurulması bekleniyor. Apple'ın bu sene sunacağı cihazların önceki seneler iki gibi iki model olacağı ve bu cihazların da iPhone 7 ve iPhone 7 Plus ya da Pro adı ile geleceği ifade edilmekte.

Devamlı olarak yeni bilgiler iPhone 7 ve iPhone 7 Plus / Pro için gelirken, şimdi de akıllı telefonun Roze Altın renginin görselleri ortaya çıktı.

Daha önceki görsellerde yer alan tasarım aynı olarak görünürken, çift arka kamera tasarımı ve yeniden düzenlenmiş anten çizgileri dikkat çekiyor. Daha önceki görseller de cihaın arka kısmında Smart Connector de yer alıyordu, ancak bu resimde ise bu kısım parmak ile kapatıldığından, tam olarak belli olmuyor.

Ayrıca bir kaç gün önce de iPhone 7 Plus'ın siyah rengine ait olduğu iddia edilen görseller de sızdırılmıştı. Henüz kesin olmasa da Apple, uzun bir aradan sonra bir çok kullanıcı tarafından istenen siyah rengini yeni akıllı telefon modellerinde kullanabilir.

Apple'ın yeni iPhone 7 Plus  /Pro akıllı telefonu iddialara göre 5.5" büyüklüğünde ve 2K çözünürlükte dokunmatik ekran ile gelecek. Apple'ın yeni 2.37Ghz saat hızında çalışan çift çekirdekli işlemcili A10 yonga setinden güç alacak olan cihaz 3GB sistem belleğine sahip olacak. 32GB'dan başlayarak 256GB'a kadar dahili veri kapasitesi seçenekleri ile sunulacak olan akıllı telefon metal kasa tasarımı içerecek.

Whatsapp