iPhone 7 Plus'ın Geekbench sonuçları ortaya çıktı

Apple'ın yeni akıllı telefonları hakkında duyuru öncesinde bilgiler gelmeye devam ediyor...

Bu ay IFA 2016 ile birlikte akıllı telefon pazarı için oldukça hareketli geçerken, arka arkaya bir çok yeni akıllı telefon duyurusu farklı firmalardan gelmişti. Ayrıca IFA dışında da yeni duyurular gelecek ve bunlardan bir tanesi LG'den gelecek ve yarın firma ABD'de düzenleyeceği etkinlikle yeni LG V20 modelini tanıtacak.

LG'den bir gün sonra da yine ABD'de bu sefer de Apple sahne alacak. Cupertino merkezli firma, geleneksel Eylül etkinliğinde yeni iPhone 7 ve iPhone 7 Plus akıllı telefon modellerini duyuracak. Bu yeni akıllı telefonlar benzer donanım özelliklerine sahip olsalar da bazı donanım özellikleri ve ekran büyüklüğü açısından birbirinden ayrılacak.

Apple'ın iPhone 7 Plus akıllı telefon modeli için yeni bir bilgi geldi. Apple'ın yeni A10 yonga setine sahip olan akıllı telefonun Geekbench skoru ortaya çıktı. Geekbench skorlarını sizlere verecek olursak eğer, tek çekirdek 3379 ve çoklu çekirdek ise 5495 olmakta.

Daha önce gelen bilgiler iPhone 7'nin 2GB sistem belleği ile iPhone 7 Plus'ın ise 3GB sistem belleği ile geleceği şeklindeydi. Ancak Geekbench'te iPhone 7 Plus'ın 2GB RAM içerdiği görülüyor.

Apple'ın bu yen akıllısı ayrıca çift arka kamera tasarımı ile sunulacak ve her iki kameranın da 12MP çözünürlük sunacağı kaydediliyor. Ön kamera ise önceki nesil gibi yine 5MP olarak gelebilir. 3.5mm kulaklık girişini yeni akıllısından kaldıran firma, işletim sistemi olarak ise yeni iOS 10'u kullanıyor.

Whatsapp