iPhone 7 Plus'ın donanımına daha yakından bakın

iFixit, iPhone 7 Plus akıllı telefonun donanım bileşenlerini gün yüzüne çıkardı

Apple'ın yeni akıllı telefon modelleri bugün 28 ülkede satışa sunuldu. iPhone 7 ve iPhone 7 Plus adları ile gelen yeni akıllı telefonlar 9 Eylül tarihinde ön siparişe sunulmuştu ve bugün itibari ile de ön siparişle satın alanlar akıllı telefonlarına kavuşmaya başlarken, ayrıca cihazlar Apple Store ve diğer kanallar üzerinden de satışa çıkıyor.

iFixit bilindiği üzere özellikle de teknik servisler için önemli bir kaynak olurken, başta akıllı telefon ve tabletler olmak üzere cihazların donanım bileşenlerini gün yüzüne çıkartarak, bu cihazları tamir edilebilirlik açısından listeliyor. Firmanın masasına yatırdığı son cihaz ise iPhone 7 Plus adındaki cihaz olurken, bu akıllı telefonun donanımı ortaya çıktı.

Apple'ın iPhone 7 Plus modelinin bataryası özellikle merak edilirken, iFixit'ten gelen bilgilere göre 3.82V ve 11.1Wh batarya yer alıyor. Bu da 2.900mAh bataryaya karşılık gelirken, geçtiğimiz sene sunulan iPhone 6S Plus'ın 2.750mAh bataryasına göre biraz daha yüksek olmakta. Ancak daha önceki sene iPhone 6 Plus 2.915mAh batarya ile gelmişti.

Akıllı telefon 5.5" büyüklüğünde ve 1920x1080 piksel Full HD çözünürlüğünde Retina HD ekran içerirken, yonga seti ise dört çekirdekli işlemcili Apple A10 Fusion olurken, ayrıca M10 yardımcı işlemci de yer alıyor. 3GB sistm belleği iPhone 7 Plus'ta yer alıyor ve dahili veri kapasitesi is 32GB / 128GB / 256GB olarak üç farklı şekilde gelmekte.

iOS 10 işletim sistemi üzerinde çalışan ve suya karşı dayanıklı yapı içeren akıllı telefon 3.5mm kulaklık girişi de içermezken, ayrıca 12MP OiS destekli çift arka kamera ve 7MP ön kamera ile geliyor.

Daha detaylı bilgiye is BURADAN ulaşabilirsiniz.

Whatsapp