iPhone 7 Plus akıllı telefon için iki yeni reklam filmi geldi

Apple, iPhone 7 Plus'ın kamerasını ön plana çıkartan iki yeni kısa reklam filmini yayınladı.

Apple, iPhone modelleri ile her sene yüksek satış rakamlarına ulaşırken, geçtiğimiz sene iPhone SE, iPhone 7 ve iPhone 7 Plus modellerini pazara sundu. 2016 geneline baktığımızda Apple, satış rakamları ile Samsung'un arkasında ikinci sırada yer alırken, iPhone 7 ve iPhone 7 Plus modellerin sunulduğu 2016 son çeyrekte ise Samsung'u da geçerek zirvede yer almıştı.

https://www.youtube.com/watch?v=RcfImAExJ7A

Apple'ın Eylül ayında sunduğu modellere bakacak olursak eğer, suya dayanıklı yapıya sahip yeni iPhone 7 ve iPhone 7 Plus modeller firmadan gelmişti. Bu modellerde 3.5mm kulaklık girişine yer verilmezken, Apple, ayrıca Siyah ve Simsiyah olarak iki yeni rengini de aileye ekledi.

Apple'ın büyük modeli iPhone 7 Plus, çift arka kamera tasarımı ile geliyor. 12MP olarak renkli ve monochrome olmak üzere çift kamera bulunurken, firma çift kameranın avantajını kullanan Porte Modu'nu bir süre önce yayınlamıştı. Bu Mod ile iPhone 7 Plus kullanıcıları arka plan buğulu olarak etkileyici fotoğraf çekimleri elde edebiliyor.

https://www.youtube.com/watch?v=672s9XSg05k

Apple, Portre Modu'nu bir çok tanıtım filminde ön plana çıkarmıştı ve şimdi iki yeni 15sn uzunluğunda tanıtım filmi geldi. Bu yeni tanıtım filmlerinde de Portre Modu ile çekilen etkileyici görüntülerin elde edilmesi konu edilmiş.

Diğer taraftan Apple'ın Portre Modu'nun tek kamera içeren iPhone 7 ya da daha önceki iPhone modellerinde kullanılamadığını da belirtelim.

Whatsapp