iPhone 7 için gelen yeni sızıntıya göre 3.5mm kulaklık girişi yer almayacak

Apple'ın yeni akıllı telefon modeli iPhone 7 için bilgiler gelmeye devam ediyor...

Her sene Eylül ayında yeni iPhone akıllı telefon modellerini resmi olarak duyuran ve sonrasında da pazara sunan Cupertino, ABD merkezli teknoloji devi Apple, bu sene değişik bir yol izlemiş ve Mart ayında iPhone SE adındaki yeni bir akıllı telefon modelini gün yüzüne çıkarmıştı. Akıllı telefon 4" büyüklüğünde dokunmatik ekrana sahip olup, donanım açısından iPhone 6S olarak gelirken, tasarım olarak ise iPhone 5S olarak geldi.

Apple, bu sene yine her sene olduğu gibi Eylül ayında bir başka etkinlikle karşımıza gelecek. Firmanın bu yeni etkinlikte iPhone 7 adındaki yeni nesil amiral gemisini ve ayrıca iPhone 7 Plus adındaki cihazının büyük erkanlı versiyonunu sunması bekleniyor. Ayrıca iPhone 7 Pro adında daha üst bir modelin de ek olarak etkinlikte duyurulabileceği ifade edilmekte.

iPhone 7 hakkında farklı kaynaklardan bilgiler gelmeye devam ederken, şimdi de cihazın kasasının görselleri ortaya çıktı. Baktığımızda kasanın arkadan görünüşünün yer aldığı görselde büyük arka kamera dikkatleri üzerine çekiyor ve ayrıca anten çizgilerinin de beklendiği üzere tasarıma göre yerleştirildiği görünmekte.

Diğer bir görselde ise iPhone 7 akıllı telefonun kasasının alttan görünüşü yer alıyor ve en çok dikkat çeken detay ise 3.5mm kulaklık girişine buradan yer almayacağı şeklinde.

iPhone 7'nin 4.7" ekran ve 2GB sistem belleği ile sunulacağı kaydedilirken, iPhone 7 Plus ise 5.5" ekran ve 3GB sistem belleği içeriyor. Ayrıca bu model çift arka kamera da içerebilir.

Whatsapp