iPhone 6, dolara inat BİM Mağazaları'nda satışa çıkacak

Türkiye'nin en popüler market zincirlerinden birisi olan BİM, açıkladığı 17 Ağustos aktüeli ile birlikte iPhone 6 kampanyasını duyurdu.

Geçtiğimiz günlerde aldığı resmi kararla birlikte iPhone modellerine yaklaşık %25 oranında bir zam politikası uygulayan Apple firması, birçok kişinin hayallerini yıkmış ve artık iPhone modellerini alınamaz hale getirmişti. Bu zamlarla birlikte iPhone 6 modelleri de ülkemizde 2.199 TL civarındaki bir fiyat etiketiyle satışa sunulurken, şimdilerde ise Türkiye'nin en popüler mağaza zincirlerinden olan BİM Mağazaları'nda satışa çıkacak.

17 Ağustos tarihi itibariyle BİM Mağazaları'nda satışlarına başlanılacak olan 32 GB kapasiteli iPhone 6 modelleri için belirlenen fiyat etiketi 1.899 TL iken ürünün tüm mağazalarda satışa çıkmayacağını da belirtelim. Yani stoklarla sınırlı olarak satışa çıkacak olan Apple'ın giriş seviyesi bu akıllı cep telefonu, 2 yıl boyunca Apple Türkiye garantili olarak satışa sunuluyor.

iPhone 6 modelini 17 Ağustos tarihinde BİM Mağazaları'ndan satın alacak olanların erken saatten satıldığı mağazanın önünde kuyruk oluşturacağını belirtelim. Kutusundan iOS 8 işletim sistemiyle birlikte çıkacak olan iPhone 6 modeli Jailbreak hayranlarının yüzünü güldürmeyi başaracakken, ayrıca kısa süre içerisinde yayınlanacak olan iOS 12 işletim sistemine de güncellenebilecek.

Apple'ın geliştirdiği iPhone 6 modelinin içerdiği teknik özellikleri hatırlamıyorsanız, aşağıda bulunan cihaz sayfamızı ziyaret ederek tüm özelliklerini görüntüleyebilirsiniz.

Whatsapp