iPhone 12 Pro teknik özellikleri sızdırıldı

iPhone 12 Pro hakkında yeni detaylar ortaya çıktı.

Apple'ın bu sene duyuracağı iPhone 12 Pro modelinde tasarım tarafında çok büyük değişiklikler gelen olmayacağı sızıntılar doğrultusunda ortaya çıkıyor. EvertythingApplePro tarafından verilen yeni bilgilere göre Apple donanım tarafında önemli güncellemeler ile karşımıza çıkacak.

Apple, iPhone 11 Pro ile birlikte sunduğu en büyük yenilik gece modu ve geniş açıya sahip üçlü kamera sistemi olarak karşımıza çıkmıştı. iPhone 12 Pro tarafında Apple'ın 64MP çözünürlüğünde arka kameraya sahip prototip cihazlar geliştirildiği aktarılıyor. Bu durumun kameranın zum yeteneklerinin geliştirilmesinin amaçlandığını olarak paylaşılıyor.

iPhone 12 Pro ile birlikte Apple'ın, gece modunu telefoto kamerasına genişletmesi ve şu an yazılım sorunları olmasında rağmen ultra geniş açılı kamera ve selfie sensörü için destek eklemek istediği paylaşılıyor.

Apple, iPhone 12 Pro'da yer alacak ultra geniş açılı kameranın diyafram aralığını yüzde 35 oranında arttırarak f/1.6 oranına yükseltmeyi planladığı bildiriliyor. Bu durum sensörün daha fazla ışık yakalayacağını ortaya çıkarıyor.

iPhone 12 Pro ve iPhone 12 Pro Max modelleri için 5G desteği daha önce bir çok raporda paylaşıldı. 5G internet ağının pil tüketiminde büyük bir artış sebebi olduğu için batarya kapasitesinin 4,400mAh olacağı paylaşıldı. iPhone 11 Pro Max modelinde batarya kapasitesi 3,969 mAh.

Apple'ın çentikli tasarım ile üçüncü yılı sona erdi. Apple çentikli tasarımı iPhone 12 serisi ile dördüncü yılda kullanacak gibi görünüyor ancak Apple'ın çentiği kaldırmak için çalıştığı gelen bilgiler arasında yer alıyor.

Whatsapp