iPhone 11 Serisinin AnTuTu ve Geekbench Sonuçları Belli Oldu

Büyük bir etkinlik ile duyurulan Apple A13 Bionic işlemciye sahip iPhone 11 serisinin AnTuTu ve Geekbench performans testi uygulamalarında nasıl bir performans sergilediği ortaya çıktı.

Milyonlarca kişinin beklediği iPhone 11 serisi geçtiğimiz günlerde yapılan büyük bir etkinlikte duyurulmuştu. Yeni nesil Apple A13 Bionic işlemcisi ile gelen telefonların performans testlerinde nasıl bir sonuç vereceği merak ediliyordu.

Bugün ortaya çıkan yeni görseller üzerinden iPhone 11 AnTuTu ve iPhone 11 Geekbench sonuçlarını net bir şekilde görebiliyoruz. Üç cihazda aynı işlemciye sahip olduğu için aralarında çok fazla bir performans farkı sunmuyor. Bir önceki modele kıyasla çok daha yüksek puan almayı başaran iPhone 11 ayrıca birçok üst seviye Android işletim sistemine sahip cihaza da kafa tutuyor gibi görünüyor.

Elbette bu performans testi sonuçlarının günlük kullanımda cihazın nasıl bir performans sergileyeceğini göstermediğini söyleyebiliriz. Kutudan iOS 13 ile birlikte çıkan cihazlarda 4 GB RAM belleği kullanıldığını görüyoruz. Elbette Android cephesinde 12 GB RAM belleklerini görürken iPhone kullanıcılarının bunu kafaya takıp takmayacağı bilinmiyor.

Diğer taraftan işlemciyi test eden Geekbench performans testinden tek çekirdekte 5472 puan almayı başaran telefonun çok çekirdekli testten ise 13769 puan aldığını görüyoruz. Tek çekirdek ve çok çekirdek tarafında rakiplerine fark atmayı başaran şirketin yeni cihazları ile performans konusunda zirveye oynadığını söyleyebiliriz.

Whatsapp