iOS 12.0.1 Sürümü Bugün Apple Tarafından Dağıtılmaya Başladı

Apple bugün önemli bazı hataları gideren iOS 12.0.1 güncellemesini cihazları için dağıtmaya başladı.

Apple bugün yayınladığı yeni iOS 12.0.1 güncellemesi ile beraber piyasaya sürdüğü en yeni ve en güçlü cihazları olan iPhone XS veya iPhone XS Max modellerinde ortaya çıkan bazı can sıkıcı sorunları giderdi. Güncelleme ile beraber her iki cihazda da şarj sırasında meydana gelen bazı hatalar bu güncelleme ile beraber giderildi. Yeni güncellemeyi cihazınıza kesinlikle yüklemenizi öneriyoruz.

En yeni iOS yapısı ayrıca iPhone XS ve iPhone XS Max üzerinde kullanılacak olan doğru Wi-Fi ağını seçmenize yardımcı olacak bazı değişikliklerde içeriyor. Cihazlarda bulunan ufak bir hata sebebiyle daha hızlı 5 GHz WiFi ağı yerine cihazlar daha yavaş olan 2.4 GHz WiFi ağına bağlanıyordu. Bu güncelleme ile beraber bilinen bu sorunda düzeltilmiş oldu.

Apple iPad kullanıcıları tabletin sanal QWERTY klavyesindeki "123" sayı tuşlarının iOS 12'den önceki yerine döndüğünü göreceklerdir. Bu güncelleme ile beraber iPad kullanıcıları da sayıları artık eski yerinde görecekler. Ayrıca cihazlarda meydana gelen ve Bluetooth bağlantısını kullanmayı engelleyen önemli bir hata da bu güncelleme ile beraber düzeltilmiş durumda.

Eğer sizde iPhone veya iPad kullanıyorsanız ve cihazınız iOS 12 sürümünü destekliyorsa mutlaka dağıtılan yeni güncellemeyi cihazınıza yükleyin. Bu sayede daha hızlı ve sorunsuz bir yazılım deneyimine sahip olabilirsiniz.

Whatsapp