iOS 12 Public Beta 4: Daha doygun duvar kağıtları

Apple tarafından hazırlanmakta olan iOS 12 işletim sisteminin, tüm cihaz kullanıcıları için geliştirdiği Public Beta 4 sürümü yayınlandı.

Dün gerçekleştirdiği resmi açıklama ile birlikte uygulama geliştiricileri için iOS 12 işletim sisteminin beşinci beta sürümünü yayınlayan Apple firması, bugün ise karşımıza işletim sisteminin dördüncü genel betasıyla birlikte çıktı. Yayınlanan iOS 12 public beta 4 ile birlikte cihazların Pil Sağlığı özelliğinde yer alan Beta ibaresi menüden kaldırılırken, gördüğümüz en önemli yeniliğin bu olduğunu söyleyebiliriz.

Yayınlanan iOS 12 public beta 4 ile birlikte işletim sistemindeki News ve Fotoğraflar uygulamalarının logolarında önemli yenilikler karşımıza çıkarken, duvar kağıtlarında önceki sürüme göre daha doygun bir renk anlayışıyla geldiğini söyleyebiliriz. Kontrol merkezinde ise daha koyu paneller karşımıza çıkarken, birçok hatanın giderilip performans artışı yaşandığını belirtelim.

Müzikte şarkı sözü arama özelliğinin de aktif edildiği iOS 12 Public Beta 4 sürümünü eğer beta sürümüne kayıtlıysanız kesinlikle biran önce telefonlarınıza indirip denemeniz gerektiğini belirtelim.

iOS 12  hangi telefon ile tablet modellerine gelecek?


Gelecek olan iPhone modelleri: iPhone 5s, iPhone 6, iPhone 6 Plus, iPhone 6s, iPhone 6s Plus, iPhone SE, iPhone 7, iPhone 7 Plus, iPhone 8, iPhone 8 Plus, iPhone X

Gelecek olan iPad modelleri: iPad Pro (10.5), iPad Pro (2017) iPad 2017, iPad 2018, iPad mini 2, iPad mini 3, iPad mini 4 ve 6. Nesil iPod Touch

Whatsapp