iOS 12 Beta 3 işletim sistemi yayınlandı

Cupertino merkezli Apple firması gerçekleştirdiği açıklama ile birlikte merakla beklenilen iOS 12 işletim sisteminin üçüncü Beta sürümünü yayınladığını duyurdu.

Akıllı telefon üretiminin Cuperatino merkezli ismi olarak karşımıza çıkan Apple firması, WWDC 2018 etkinliği kapsamında iOS 12 işletim sisteminin duyurusunu gerçekleştirdi. Bu bağlamda yeni nesil işletim sisteminin ilk geliştirici betasıda yayınlanırken, bugün itibariyle ise iOS 12 Beta 3 işletim sistemi sürümü geliştiricilerin hizmetine sunuldu.

Geçtiğimiz günlerde Apple Haritalar için yeni haritalandırma verilerinin hazırlandığı kamuoyuna sızdırılırken, bu bilginin doğruluğu iOS 12 Beta 3 işletim sistemi sürümüyle birlikte görüntülendi. Bay Area ve San Francisco ile kısıtlı olarak hazırlanan bu veriler, bu Beta sürümüyle birlikte artık işletim sistemine merhaba diyor.

iPad ile iPhone cihaz kullanıcılarının teknolojik ürünlerine kolaylıkla yükleyebileceği iOS 12 Beta 3 işletim sistemi 600 MB boyutundayken, bunun haricinde cihazda herhangi bir güncelleme yapılmadığından söz edebiliriz. Sürüm notlarına baktığımızda cihazın performansı ve daha önceki sürümde yaşanan birçok hatadan da arındığını da söyleyebiliriz.

iOS 12  hangi telefon ile tablet modellerine gelecek?


Gelecek olan iPhone modelleri: iPhone 5s, iPhone 6, iPhone 6 Plus, iPhone 6s, iPhone 6s Plus, iPhone SE, iPhone 7, iPhone 7 Plus, iPhone 8, iPhone 8 Plus, iPhone X

Gelecek olan iPad modelleri: iPad Pro (10.5), iPad Pro (2017) iPad 2017, iPad 2018, iPad mini 2, iPad mini 3, iPad mini 4 ve 6. Nesil iPod Touch

iOS 2 Beta 3'ü geliştirici değilim nasıl yüklerim?


Eğer bir geliştirici profiliniz yoksa telefonlarınıza iOS 12 Beta 3 işletim sistemini farklı yöntemleri kullanarak indirebilirsiniz. Her hangi yaşanabilecek bir durumda sorumluluğumuzu kabul etmediğimizi belirterek, iOS 12 Beta 3'ü yüklemek adına geliştirici profilini cihazlarından bu adresi ve daha sonra adresteki talimatları uygulayarak yükleyebileceğinizi belirtmek isteriz.

Bunun haricinde iOS 12 Beta 3 işletim sisteminin deneme süreci olduğu için ciddi hatalar ve performans sıkıntısıyla karşı karşıya kalabileceğinizi söyleyebiliriz.

Whatsapp