iOS 11.4: Beta 4 geliştiricilere sunuldu

Apple gerçekleştirdiği açıklama ile birlikte büyük bir merakla beklenilen iOS 11.4 işletim sisteminin üçüncü geliştirici beta sürümünü yayınladığını duyurdu.

Akıllı telefon sektörünün en önemli isimleri arasında yer alan Cupertino merkezli Apple firması, işletim sisteminde görülen hataları ortadan kaldırmak ve çok daha kullanışlı bir hale getirmek için çalışmalara devam ediyor. Tüm hataları gidermek adına kısa süre öncesinde iOS 11.3.1 güncellemesini yayınlayan ekip, iOS 11 ailesinin son üyesi olacağı düşünülen iOS 11.4 işletim sistemi üzerinde çalışıyor.

Uzun bir süredir işletim sisteminin geliştirici beta sürümü üzerinde çalışan Apple firması, bu sürümle birlikte iPhone 8, iPhone 8 Plus ve iPhone X modellerine özgü yeni duvar kağıtlarını yayınlamayı hedefliyor. Ayrıca bunun yanı sıra iOS 11.4 işletim sistemiyle birlikte iCloud'a iMessage yedekleme özelliği ile merakla beklenilen AirPlay 2 özelliği de kazandırılacakken, çok önemli performans güncellemeleri ile hata gidermelerini de gerçekleştireceği belirtiliyor.

iOS 11.4 beta 4 nasıl yüklenir?

Bu işletim sisteminin altıncı betasını telefonunuza yüklemek istiyorsanız Apple Geliştirici Programı'na kayıt yaptırmanız ve daha sonra tıpkı güncelleme yapar gibi bu sürüme ulaşmanıza imkan tanınıyor.

iOS 11.4 beta 4 hangi cihazlara yüklenebilir?

iPhone 7, iPhone 7 Plus, iPhone 6s, iPhone 6s Plus, iPhone 6, iPhone 6 Plus, iPhone 5s, iPhone SE, iPad Pro 9.7, iPad Pro 10.5, iPad Pro 12.9, iPad 9.7, iPad Air 2, iPad Air, iPad mini 4, iPad mini 3, iPad mini 2 ve iPod Touch (6. nesil) modelleri bu güncellemeyi kolaylıkla cep telefonlarına yükleyebilir.

Whatsapp