iOS 11.2.5 beta 6 resmi olarak duyuruldu

Apple bugün gerçekleştirdiği açıklama ile birlikte uygulama geliştiricileri ve diğer kullanıcıların indirebileceği iOS 11.2.5 beta 6 güncellemesini duyurdu.

iOS 11 işletim sistemini yayınlamasıyla birlikte başı bir türlü beladan kurtulmayan Apple firması, yaşanılan tüm hatalar ve görülen tüm  hataları gidermek adına iOS 11.2.5 sürümü üzerinde çalışıyor. 11 Ocak tarihi itibariyle geliştiricilere merhaba diyen bu işletim sisteminde sadece hata gidermeleri ile güvenlik geliştirmeleri yapılmazken, bunlara ek olarak AirPlay 2 teknolojisi de sunuluyor.

Şirket tarafından bu işletim sisteminin resmi olarak duyurulması sonrasında, Apple HomePod aksesuarının tanıtımının gerçekleştirilmesi bekleniliyor. Bu bilgi işletim sistemiyle birlikte cihazlara sürülecek olan AirPlay 2 özelliği nedeniyle kamuoyunda konuşulurken, güncellemeyle birlikte sunulacak olan bu teknolojinin tam anlamıyla akıllı hoparlörler için dizayn edildiği öne sürülüyor.

iOS 11.2.5 beta 6 nasıl yüklenir?

Bu işletim sisteminin altıncı betasını telefonunuza yüklemek istiyorsanız Apple Geliştirici Programı'na kayıt yaptırmanız ve daha sonra tıpkı güncelleme yapar gibi bu sürüme ulaşmanıza imkan tanınıyor.

iOS 11.2.5 Beta 6 hangi cihazlara yüklenebilir?

iPhone 7, iPhone 7 Plus, iPhone 6s, iPhone 6s Plus, iPhone 6, iPhone 6 Plus, iPhone 5s, iPhone SE, iPad Pro 9.7, iPad Pro 10.5, iPad Pro 12.9, iPad 9.7, iPad Air 2, iPad Air, iPad mini 4, iPad mini 3, iPad mini 2 ve iPod Touch (6. nesil) modelleri bu güncellemeyi kolaylıkla cep telefonlarına yükleyebilir.

Whatsapp