iOS 11.2 Beta 3 bugün itibariyle indirilebilir

iOS 11 işletim sistemi güncellemesini yayınladıktan sonra başı dertten kurtulmayan Apple firması, yaşanan hataları gidermek için iOS 11.2 güncellemesi yayınlamaya hazırlanıyor.

Cupertino merkezli teknoloji devi Apple tarafından hazırlanan iOS 11 güncellemesi ardından, iPhone ile iPad kullanıcıları büyük sorunlar ve problemlerle karşı karşıya kalmıştı. Yaşanan bu sorunları gidermek adına çalışmalara başlayan Apple firması art arda güncellemeler yayınlamaya devam ederken, geçtiğimiz günlerde yayınlanan iOS 11.1.1 güncellemesiyle de tüm sorunlar giderilemedi.


Bu bağlamda yeni bir ara güncelleme yayınlamayı planlayan Apple firması, karşımıza iOS 11.2 sürümüyle çıkmaya hazırlanıyor. Bu bağlamda iOS 11.2'nin hazırlık çalışmalarına başlayan şirket, bugün itibariyle geliştiriciler için iOS 11.2 Beta 3 güncellemesini yayınladı.


Bu güncellemenin final sürümüne ulaştığında iPhone ve iPad'lerde mesaj gönderilirken yaşanan ''yok'' yazısının otomatik düzeltme ile ''YÖK'' olma sorunu da giderilecekken, AirPlay 2 başta olmak üzere birçok yeniliği iPhone kullanıcıları için sunacak. Bir önceki sürümde yayınlanan emolojiler bu güncelleme ile daha çok kullanılabilir bir yapıya kavuşacakken, iMessage ve Apple Pay için iCloud desteği de cihazlara kazandırılacak.

iOS 11.2 hangi cihazlara yüklenebilecek?

iPhone 7, iPhone 7 Plus, iPhone 6s, iPhone 6s Plus, iPhone 6, iPhone 6 Plus, iPhone 5s, iPhone SE, iPad Pro 9.7, iPad Pro 10.5, iPad Pro 12.9, iPad 9.7, iPad Air 2, iPad Air, iPad mini 4, iPad mini 3, iPad mini 2 ve iPod Touch (6. nesil) modelleri iOS 11 güncellemesini bugün itibariyle cihazlarına yükleyebilecek.

Whatsapp