iOS 11.1.2'yi indirip, birçok sorunu çözebilirsiniz

Apple iOS 11 işletim sistemli cihazlarda yaşanılan sinir bozucu klavye hatası ile iPhone X'lerde yaşanan dokunmatik ekran sorununu gideren iOS 11.1.2 güncellemesini indirilmeye sundu.

Deyim yerindeyse iOS 11 işletim sistemini yayınladığı gerekçesiyle pişman olan Apple, ardı ardına yeni güncellemeler sunarak hata gidermelerini gerçekleştirmek istiyor. Ancak bir türlü yayınladığı güncellemelerle sorunlara çözüm bulamayan Apple firması, bugün ise karşımıza yedinci ara güncellemesiyle birlikte çıktı.


Yayınlanan bu iOS 11.1.2 numaralı sürüm güncellemesinde iPhone ile iPad kullanıcılarına saç baş yolduran klavyedeki otomatik düzeltme sorunu giderilirken, artık kullanıcıların daha kolay ve düzgün bir şekilde mesajlaşabileceğini de belirtelim. Güncelleme ile sağlanan hata düzeltmesi bununla sınırlı kalmazken, iPhone X'lerde görülen ani sıcaklık düşüşlerindeki ekranın geçici olarak tepkisiz kalma sorunu da giderildi.


iPhone X ile çekilen videolarda ve Live Photos’larda bozulmaya neden olan bazı hatalar da güncellemeyle birlikte giderilirken, an itibariyle bu güncellemeye tüm cihaz kullanıcılarının Yazılım Güncelleme bölümünden erişebileceğini de belirtelim.

iOS 11.1.2 hangi cihazlara yüklenebilecek?

iPhone 7, iPhone 7 Plus, iPhone 6s, iPhone 6s Plus, iPhone 6, iPhone 6 Plus, iPhone 5s, iPhone SE, iPad Pro 9.7, iPad Pro 10.5, iPad Pro 12.9, iPad 9.7, iPad Air 2, iPad Air, iPad mini 4, iPad mini 3, iPad mini 2 ve iPod Touch (6. nesil) modelleri iOS 11 güncellemesini bugün itibariyle cihazlarına yükleyebilecek.

Whatsapp