iOS 11.1 ile birlikte gelecek tüm emojiler belli oldu

Apple tarafından yayınlanacak olan iOS 11.1 güncellemesiyle birlikte, yeni emojiler işletim sistemine kazandırılmaya devam edecek.

Teknoloji dünyasının en önemli üreticileri arasında yer almayı başaran Apple firması, iOS 11 işletim sistemiyle birlikte sisteme yepyeni emojiler kazandıracağını duyurmuştu. iOS, MacOS ve Watch OS işletim sistemlerinde kullanılabilir olacak yeni emojiler hayatımıza iOS 11'le birlikte çıkacakken, bu emojilerin önümüzdeki hafta yayınlanacak olan beta sürümü güncellemesiyle karşımıza çıkmaya başlayacağı belirtiliyor.


17 Temmuz Dünya Emoji Günü’nde gerçekleştirilen duyuruyla birlikte 56 tane yeni emojinin hayatımıza gireceği belirtilirken, aktif olacak bu yeni emojiler ile ise bu emojilerden sadece 31 tanesi kullanılabilmiş olacak. Unicode 10 tarafından onaylanmış olan bu yeni emojiler arasında Amerikan İşaret Dili'nde seni seviyorum anlamını taşıyan bir emojide bulunuyor.


Yayınlanacak olan yeni emojiler arasında masal perisi, deniz kızı, dinozor, eldiven, bere gibi varlıklar yer alırken küfür eden surat, yaşlı surat ve sus işareti yapan surat bulunacakken, diğer emojiler ise iOS 11'e gelecek olan ara güncellemelerle birlikte işletim sistemine kazandırılmayı başaracak.


iOS 11.1 güncellemesiyle birlikte gelecek olan tüm güncellemeleri yukarıda yer alan resim galerimizi ziyaret ederek görüntüleyebilirsiniz.

Whatsapp