IOS 11 ile Güç Düğmesini Kullanmadan Cihazınızı Kapatabilirsiniz

iOS 11 ile beraber artık güç düğmesine ihtiyacınız olmadan Apple iPhone veya Apple iPad gibi iOS 11 kullanan cihazlarınızı tamamen kapatabilirsiniz.

Diyelim ki, bazı nedenlerle iPhone'unuzu veya iPad'inizi kapatmak için herhangi bir düğme kullanamıyorsunuz. Bu durum için, güç düğmesinin uyku ve uyanma işlevi için çalışmadığını varsayın. Sonuç olarak, güç düğmesine basmak da cihazınızı sıfırlamıyor.

Apple iPhone 7'de mekanik bir ev düğmesi olmadığından bu konuda bir değişiklik yapılmıştır. Telefonu sıfırlamak için, kullanıcıların güç düğmesine 3 saniye boyunca basmaları ve güç düğmesine basarken ses kısma tuşuna basmaları gerekiyor. Ancak biz şimdilik bu yöntemin çalışmadığını varsayıyoruz.

Herhangi bir düğme gerekmeden iPhone'u veya iPad'i kapatmanın bir yolu var mı ? Cihazınızın pili bitene kadar telefonunuz veya tabletiniz daima çalışır durumda kalır. Bununla birlikte, iOS 11 ile, iOS cihazınızı kapatacak bir yazılım tabanlı yöntem ortaya çıktı. Ayarlar> Genel> Kapat kısmına giderek ekran üzerinde çıkan uyarıyı sağa kaydırın. Bu şekilde cihazınızı hiç bir butona ihtiyaç duymadan tamamen kapatabilirsiniz.

Bir aksaklığı veya düğmelerin işlevini yerine getirmemesine sebep olmasına neden olan bir sorunun yanı sıra sebebi ne olursa olsun, normal yöntemlerle iPhone'unuzu veya iPad'inizi kapatırken sorun yaşıyorsanız, iOS 11'in kurulu olduğu durumda, telefonunuzu veya tabletinizi yukarıda belirtilen dört kolay adımla kapatabileceğinizi unutmayın.

Whatsapp