iOS 11 Beta nasıl indirilir?

Apple bugün WWDC 2017 etkinliği kapsamında yeni işletim sistemi sürümü iOS 11 ile karşımıza çıktı. Peki ama iOS 11 Beta'sını cihazlarınıza nasıl yükleyebilirsiniz?

Apple kapılarını araladığı WWDC 2017 etkinliği kapsamında tüketicilerin büyük bir merakla beklediği yeni işletim sistemi sürümü iOS 11'in tanıtımını gerçekleştirdi. Bu tanıtım ardından Apple firması iOS 11 işletim sisteminin ilk betasını yayınlarken, bu betanın cep telefonları ile tablet bilgisayarlarına nasıl yüklenebileceği merak ediliyor.

Bizde sizlere bu haberimizde iOS 11 işletim sisteminin ilk betasını cep telefonlarınıza nasıl yükleyebileceğinizi anlattık, işte tüm detaylar.

Cihazınızı geliştirici profil olarak tanımlayın


 Bu işlem için iOS 11 işletim sistemini yüklemek istediğiniz cep telefonunuz yada tablet bilgisayarınız üzerinden bu haberimizi ziyaret edin. Haberimizi ziyaret ettikten sonra bu linkte bulunan sayfayı ziyaret etmeniz gerekecekken, daha sonra yönlendirileceğiniz profilde sizden istenen bilgileri tamamlayın.

iOS 11'i cihazlarınıza yükleyin


 Bu profili cep telefonunuz yada tablet bilgisayarlarınıza yükledikten sonra tıpkı diğer iOS sürümlerini günceller gibi Ayarlar > Genel ve ardından Yazılım Güncellemesi sayfasını takip edin. Böylelikle işletim sisteminin en güncel sürümünü dilediğiniz iOS'lu cihaza yüklemiş olacaksınız.

iOS 11'in indirilebileceği cihazlar hangileri?


iPhone modelleri: iPhone 5s, iPhone SE, iPhone 6, iPhone 6 Plus, iPhone 6s, iPhone 6s Plus, iPhone 7 ve iPhone 7 Plus

iPad modelleri: iPad Air, iPad Air 2, iPad mini 2, iPad mini 3, iPad mini 4, 9.7 inç iPad, iPad Pro, 9.7 inç iPad Pro, 10.5 inç iPad Pro

iPod modelleri: iPod touch 6

Whatsapp