iOS 11 Beta 9 artık indirilebilir durumda

Apple büyük bir merakla beklenilen işletim sistemi sürümü iOS 11 üzerindeki çalışmalarına devam ederken, 9. beta sürümünü gün itibariyle kullanıma sundu.

Akıllı telefon sektörünün lider isimleri arasında yer alan Apple firması, mobil işletim sistemi sektöründeki iddiasını bir adım daha ileriye taşımak adına çalışmalarını sürdürüyor. Bu bağlamda iOS 11 işletim sistemini geliştiren ekip, işletim sistemini tanıtım beta sürümü çalışmalarına başladığını açıklamıştı.


iOS 11 işletim sisteminin 9. beta sürümü de kullanıma sunulurken, artık final sürümü için geri sayımın başladığını söyleyebiliriz. İçerdiği onlarca yenilik, hata gidermesi ve performans iyileştirmeleriyle birlikte iPhone ile iPad kullanıcılarının dikkatini üzerine çekmeyi başaracak olan iOS 11'in önümüzdeki ay itibariyle resmi olarak yayınlanması bekleniliyor.


Yayınlanan güncelleme ile birlikte ikon ve animasyonlar anlamında önemli değişikliklere gidilirken, güncellemenin birçok hata düzeltmeleri ile performans iyileştirmelerini içerdiği boyutunun ise 40 MB olduğu belirtiliyor. iOS 11 Beta 9 ile birlikte artık neredeyse final sürümüne yakın sonuçların elde edildiği ve bundan sonraki sürümlerde sadece hata gidermeleri ile performans iyileştirmelerinin yaşanmasını beklediğimizi söyleyebiliriz.

Cihazınızı geliştirici profil olarak tanımlayın


 Bu işlem için iOS 11 işletim sistemini yüklemek istediğiniz cep telefonunuz yada tablet bilgisayarınız üzerinden bu haberimizi ziyaret edin. Haberimizi ziyaret ettikten sonra bu linkte bulunan sayfayı ziyaret etmeniz gerekecekken, daha sonra yönlendirileceğiniz profilde sizden istenen bilgileri tamamlayın.

iOS 11'i cihazlarınıza yükleyin


 Bu profili cep telefonunuz yada tablet bilgisayarlarınıza yükledikten sonra tıpkı diğer iOS sürümlerini günceller gibi Ayarlar > Genel ve ardından Yazılım Güncellemesi sayfasını takip edin. Böylelikle işletim sisteminin en güncel sürümünü dilediğiniz iOS'lu cihaza yüklemiş olacaksınız.

Whatsapp