iOS 11 Beta 5 indirilebilir durumda

Apple büyük bir merakla beklenilen işletim sistemi iOS 11'in beşinci beta sürümünü uygulama geliştiricileri ile buluşturdu.

Apple cephesi tarafından WWDC 2017 etkinliği kapsamında duyurulan ve iPhone ile iPad kullanıcılarının merakla beklediği iOS 11 işletim sisteminin beta sürecine büyük bir hızla devam ediliyor. Apple tarafından gerçekleştirilen açıklama ile birlikte, iOS 11 işletim sisteminin beşinci beta sürümü bugün kullanıma sunuldu.

iOS 11 Beta 5 sürümünde genellikle hata düzeltmeleri üzerinde yoğunlaşılırken, performans anlamında oldukça önemli iyileştirmelerin de yapıldığını söyleyebiliriz. 64-bit desteği bulunmayan iPhone 5, iPhone 5c, iPad 3 ve iPad 4 kullanıcılarının yararlanamayacağı bu güncellemeye erişmek içinse UDID kayıtlı yada geliştirici profili olan bir cihaza sahip olmanız gerekiyor.

iOS 11 beta 4 ile sunulan yenilikler


  •  Ayarlar > Genel menüsü altına AirDrop ayarları konumlandırıldı
  • Notlar için farklı bir açılış sayfası
  • Kontrol Merkezi'ne Düşük Güç Modu'na geçiş sayfası animasyonu
  • Hızlıca bildirimleri açmak için sağa kaydırma, görüntüleme yada silme için sola hızlıca kaydırma
  • Fotoğraflar için yeni anılar özelliğinin ayrıntılarını gösteren bölüm
  • Kişiler, Hatırlatmalar ve Notlar için yeni simgeler
  • Canlı fotoğraf efektleri ile fotoğraf düzenleme imkanı
  • Bildirimlere dokununca uygulama Touch ID ile açılsın mı mesajı

Cihazınızı geliştirici profil olarak tanımlayın


 Bu işlem için iOS 11 işletim sistemini yüklemek istediğiniz cep telefonunuz yada tablet bilgisayarınız üzerinden bu haberimizi ziyaret edin. Haberimizi ziyaret ettikten sonra bu linkte bulunan sayfayı ziyaret etmeniz gerekecekken, daha sonra yönlendirileceğiniz profilde sizden istenen bilgileri tamamlayın.

iOS 11'i cihazlarınıza yükleyin


 Bu profili cep telefonunuz yada tablet bilgisayarlarınıza yükledikten sonra tıpkı diğer iOS sürümlerini günceller gibi Ayarlar > Genel ve ardından Yazılım Güncellemesi sayfasını takip edin. Böylelikle işletim sisteminin en güncel sürümünü dilediğiniz iOS'lu cihaza yüklemiş olacaksınız.

Whatsapp