iOS 11 beta 4 geliştiriciler için yayınlandı

Apple geliştirmekte olduğu iOS 11 işletim sisteminin dördüncü betasını bugün itibariyle kullanıma sundu. iOS 11 beta 4 ile birlikte gelen tüm yenilikler sizler için haberimizde.

Kullanıcılarına artık daha işlevsel, daha duru ve daha hızlı bir işletim sistemi sunmayı amaçlayan Apple, büyük bir hızla iOS 11 işletim sistemi üzerindeki çalışmalarını sürdürüyor. Birçok farklı yenilikle birlikte karşımıza çıkacak olan iOS 11 işletim sistemi, tüketicilerin şimdiden yüzünü güldürmeyi başarmış gibi görünüyor.

Ekip iki haftada bir güncelleme planına sadık kalarak bugün iOS 11 işletim sisteminin geliştiriciler için hazırladığı dördüncü betasını yayınlarken, bu güncellemeyi Eylül ayında final sürümüne kavuşturmayı amaçlıyor. Yeni iPhone'ların tanıtılacağı etkinlik kapsamında duyurulup ertesi gün indirilmeye sunulacak olan iOS 11 işletim sistemi, arayüzünde pek çok farklı detaylar içeriyor.

Örneğin arayüzde iOS'ta yukarı kaldırarak çağırdığınız menü de hücresel veri açıp kapatma kısayolu, müzik çalarınızı kontrol etme imkanı ve birçok yeni detay sizler için sunulacak. En önemlisi de iOS 11 işletim sistemi depolama alanında işletim sisteminin çok daha az yer kaplamasını sağlayacak.

iOS 11 beta 4'le birlikte gelen yenilikler


  •  Ayarlar > Genel menüsü altına AirDrop ayarları konumlandırıldı
  • Notlar için farklı bir açılış sayfası
  • Kontrol Merkezi'ne Düşük Güç Modu'na geçiş sayfası animasyonu
  • Hızlıca bildirimleri açmak için sağa kaydırma, görüntüleme yada silme için sola hızlıca kaydırma
  • Fotoğraflar için yeni anılar özelliğinin ayrıntılarını gösteren bölüm
  • Kişiler, Hatırlatmalar ve Notlar için yeni simgeler
  • Canlı fotoğraf efektleri ile fotoğraf düzenleme imkanı
  • Bildirimlere dokununca uygulama Touch ID ile açılsın mı mesajı

Eğer sizde iOS 11 Beta 4 güncellemesini yüklemek istiyorsanız ve Apple Developer programına kayıtlıysanız, Apple Geliştirici Merkezi’nden veya OTA ile (Ayarlar > Genel > Yazılım Güncelleme menüsü üzerinden) güncellemeye ulaşabilirsiniz.

Whatsapp